Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

SVOBODNA VOLIA

Locatie:

Varna, Bulgaria

Het team van MISSION CARE heeft de zorg voor ouderen en mensen met een handicap als een persoonlijk doel. Club Schlager is een andere kans die we willen bieden. De zorg voor ouderen en mensen met een handicap beperkt zich niet tot fysieke veiligheid en ondersteuning in het dagelijks leven. Daarom is het onze prioriteit om een gunstige omgeving te creëren om te voldoen aan de behoeften op het gebied van communicatie, emotionele en mentale zorg en sociale integratie.

Ons team van jonge en energieke assistenten en professionals in het veld zal zorgen voor de behoeften en het comfort van onze bezoekers.

Wij vragen om ondersteuning bij de afronding van de renovatie en inrichting van de tweede hal. Op dit moment hebben we een zaal opgeleverd voor deze activiteiten. De tweede hal is gepland als eetkamer en recreatieruimte. In dit stadium is deze hal ongemeubileerd. We hebben niet gezorgd voor de nodige tafels 4 stoelen 10 stuks, bank en banken om te ontspannen. De werf in zijn huidige vorm is onbruikbaar. Het heeft grote reparaties en landschapsarchitectuur nodig. Wij hopen met uw hulp een gezellige en warme plek te creëren voor ouderen en mensen met een blijvende beperking.

Wij willen niet per se financiële steun. U kunt materialen doneren voor de reparatie van de tuin, tafels, stoelen of banken. Welke donatie u ook doet, het zal iemand in nood ten goede komen


Wij zullen u dankbaar zijn als u ons doel steunt.

€ 0 van € 1.800
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.