Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

Renée Brunt

Locatie:

Baarn, Nederland

Hallo,


ik ben Renée Brunt, klassiek zangeres. Afgelopen vier jaar heb ik met veel plezier op het ArtEZ conservatorium in Zwolle gestudeerd en op 21 juni mag ik mijn studie afsluiten met een eigen gemaakte voorstelling! Hoe gaaf is dat!

Mijn voorstelling gaat over het leven van Anne Frank, het meisje wie ze was en wat zij voor mij heeft betekend in de loop van mijn leven. Ik maak een muzikale reis door de periode in het achterhuis met u samen, waarbij ik de link naar mijn leven leg.

In mijn voorstelling geef ik Anne de stem die zij zelf nooit heeft kunnen ontdekken en laten horen. Met deze voorstelling sluit ik mijn bachelor klassiek zang af op mijn eigenwijze, persoonlijke manier.

De voorstelling zal openbaar te bekijken zijn via een livestream. Meer info hierover vindt u op mijn facebookpagina t.z.t.

Ik hoop dat u me wilt helpen mijn droomvoorstelling te realiseren met een donatie. Hiermee kan ik de moeite van de uitvoerenden belonen en de overige kosten dekken.


Alvast bedankt! :)

€ 805 van € 3.000
26.8% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.