Sport   

Aangemaakt door :

Fonds Kind & Handicap

Locatie:

Den Haag, Nederland

Stinafo besteedt de opbrengst van jouw hardloopactie tijdens de CPC 2019 aan projecten die bewegen en sporten voor kinderen met een beperking mogelijk maken.

Sport voor iedereen!


Veel kinderen met een handicap kunnen niet mee doen met een sportactiviteit: het sportaanbod is niet zo groot en de aangepaste materialen zijn vaak heel kostbaar. Stichting Nationaal Fonds Het Gehandicapte Kind, Stinafo, laat kinderen met een handicap niet aan de zijlijn staan!


Stinafo heeft sponsorlopers gevonden die voor dit mooie doel willen hardlopen. Stinafo zal de opbrengst besteden aan projecten die het bewegen en sporten voor kinderen met een beperking mogelijk maken. Zo zorgen we er samen voor dat iedereen de kans krijgt om mee te doen! Laat deze kinderen niet aan de zijlijn staan en steun de hardlopers van Stinafo!


Stinafo zet zich al meer dan 30 jaar met veel passie in voor kinderen met een handicap of chronische ziekte. Naast organisaties en stichtingen helpen we ook graag individuele kinderen om hun dromen waar te maken en hun wensen in vervulling te laten gaan. Stinafo wil deze jongeren een eerlijke kans geven. Dankzij onze donateurs is het mogelijk om te helpen bij bijvoorbeeld vervoersproblemen, financiële ondersteuning te bieden bij de aanschaf van hulpmiddelen, therapie en nog veel meer. Zodat ze kunnen meedoen en ook zij hun dromen waar kunnen maken!


Stinafo heeft de ANBI status en is een door het CBF erkend Goed Doel. Wil je meer informatie over wat Stinafo doet en welke mooie projecten we zoal financieren? Kijk op www.stinafo.nl.


"Laat kinderen met een handicap niet aan de zijlijn staan en steun deze hardloopactie!"

€ 1.656 van € 2.500
66.2% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.