Red Stichting SOS Dolfijn!
Red Stichting SOS Dolfijn!
Red Stichting SOS Dolfijn!
Netherlands, Netherlands
Maatschappij
Start geldinzamelactie
€1,512.00 75.60%
van €2,000.00
gesloten

Deel pagina via:

SOS Dolfijn is de enige organisatie in heel Noord Europa met voldoende kennis en expertise om dolfijnen en bruinvissen op te vangen. Elk jaar worden er meerdere ernstig zieke of gewonde dieren opgevangen nadat ze zijn aangespoeld op de Nederlandse, Belgische of Duitse kust. Ongeveer de helft van de opgevangen dieren wordt gered. SOS Dolfijn is daarmee het meest succesvolle rehabilitatiecentrum ter wereld! 

24 uur per dag staat het team van SOS Dolfijn klaar om hulp te bieden aan deze dieren in nood. We kunnen deze unieke Nederlandse expertise toch niet verloren laten gaan?

Per 1 januari 2017 verlaat de stichting de huidige locatie in Harderwijk en zit vooralsnog zonder nieuwe opvanglocatie. Zonder voldoende financiële steun zal SOS Dolfijn niet kunnen blijven bestaan en zullen bruinvissen en dolfijnen in nood niet meer opgevangen kunnen worden.

De laatste 2 zieke bruinvissen, Nena en Sven, worden nu nog verzorgd en hopelijk spoedig uitgezet, maar vanaf nu zullen alle bruinvissen en dolfijnen die aanspoelen, komen te overlijden als er niet voldoende geld wordt ingezameld voor een nieuwe opvanglocatie. Dit moeten we zien te voorkomen.

Dus geef deze slimme en leuke dieren een tweede kans en steun stichting SOS Dolfijn vandaag nog voor het te laat is!

SOS Dolfijn is een non-profit organisatie en is volledige afhankelijk van giften, donaties en sponsoring.

Ik ben Sanne Hessing, student Biologie aan Universiteit Utrecht en vrijwilliger bij Stichting SOS Dolfijn en gedreven om mij in te zetten voor alle walvissen in de wereld en bruinvissen en dolfijnen in de Noordzee in het bijzonder.


English link: https://www.justgiving.com/fundraising/Sanne-Hessing