Natuur & milieu   

Aangemaakt door :

armando Rompelberg

Locatie:

Eindhoven, Nederland

Voor een nieuwe onderneming had ik graag een bijdragen geworven.

het idee is om een kavel te kopen in het Dorp Nuenen (Noord-Brabant) om daar het recyclen en verwerken van metalen en defecte elektronica te verwezenlijken.


in die omgeven liggen op een straal van 5 km 2 bedrijven die alleen Metalen inkopen en verkopen aan grotere bedrijven bijvoorbeeld: Acclormittal of Tata Steel.


mijn doelstelling is namelijk om op die zelfde perceel ook een oven te plaatsen om alle kostbare metalen die ik werf uit defecte elektronica denk aan Zilver, goud, en andere metalen om te smelten en op snelle manieren uit te breiden met het bedrijf.


door het defecte elektronica grootschalig inkopen over de hele wereld en door middel van leveranciers die ze te koop aan bieden denk aan: chips, telefoons pc's Televisies en dergelijke.


zo wordt niet alleen Nederland schoner maar ook Andere landen. Recycling gaat verder dan de grens.


scheiden wij natuurlijk niet alleen de bruikbare grondstoffen. want ook al het glas plastic en overige materiaal wordt gescheiden zodat er minder vernietigende stoffen de open lucht in gaat€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.