Natuur & milieu   

Aangemaakt door :

RE-PEAT

Locatie:

, United Kingdom

KOOP JE RAFFLE TICKETS

€ 3 per kaartje, koop er zoveel als je wilt


Peat-Fest is hier

Ons 24-uurs virtuele wereldwijde festival viert en onderzoekt de wereld van turf vanuit meerdere perspectieven en interactieve benaderingen. We hielden de eerste editie in 2020 en het was een daverend succes! In de loop van meer dan 50   sessies kwamen meer dan 600 mensen samen om de discussie over veen en de bredere ecologische en culturele context van veengebieden aan te gaan. Om een ​​beter gevoel van Peat-Fest te krijgen, kun je hier toegang krijgen tot de sessies van vorig jaar .  


Voor dit jaar de Turf-Fest, hebben we het thema van de inbetween gekozen om de tijden van verandering en transformatie die we momenteel doormaken kapselen, maar ook om te benadrukken het veen ecosysteem als een ruimte die daartussen. Want veengebieden zijn niet-helemaal-land, maar-nog-niet-helemaal-water, niet-helemaal-dood maar niet-helemaal-levend. In de literatuur worden ze vaak gebruikt om de ruimte tussen de onderwereld en onze wereld weer te geven, en om het verschil aan te geven tussen 'beschaafd' en 'onbeschaafd'. Dit veroorzaakt alleen krassen op het oppervlak.


Prijzen verloten

* Twee kunstenaarsboeken van Laura Harrington - een genaamd 'Haggs and High Places' (2015) en Fieldworking (2020)

* "Going to Ground" schilderij van Gavin Turk

* Kopie van Minding Nature door Center for Humans & Nature

* Papieren exemplaar van Mending the Blanket door Kate Foster!

* tweede deel van het Emergence Magazine

* 5 prijzen van 2 zakken Dalefoot Compost naar keuze van de winnaar en we zullen de kosten betalen voor levering aan elke winnaar op het vasteland van het VK (de eilanden, zij zouden het verschil moeten betalen).


Deze lijst is niet definitief en er kunnen andere prijzen aan worden toegevoegd. Als je wilt bijdragen aan de loterij, raden we je aan om contact met ons op te nemen!


Houd het in de gaten, want we zullen binnenkort meer informatie over de artiesten en de prijzen hier op het kanaal publiceren


RE-PEAT is op 16 juli 2020 in Amsterdam geregistreerd als Stichting (stichting).

Reg nr. 2020.019671.01


Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.