Maatschappij   

Aangemaakt door :

Partij Voor Ontwikkeling

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Een wereld waarin we allemaal zeker over ons bestaan zijn en onze ambities goed kunnen nastreven. Een waarin we steeds sterker worden.


Helaas voor velen een contrast met de werkelijkheid: Slecht rondkomen, leven zonder doel, machteloosheid. Problemen waar nog te vaak tegen aan wordt gelopen. 


De Partij voor ontwikkeling streeft om dit op te lossen. In plaats van ons laten verslaan willen we mensen stimuleren om de uitdaging aan te gaan, een beter vangnet creëren en de weg naar succes toegankelijker maken.


We hebben veel limitaties als mensen: we kunnen dood, we hebben angst, pijn en lijden aan onwetendheid in een oneindig complexe wereld. Maar wat een vooruitgang hebben we gemaakt als we kijken naar de tijden waarin we meestal door de natuur werden verslonden ver voordat we 24 jaar oud waren. Wat kunnen we bereiken als we ons zetten tot ons volledig ontwikkelen? Wat er gebeurt wanneer we al ons potentiaal benutten? Meer we dan we ooit geloven dat mogelijk is! We bouwen verder op tientallen duizenden jaren evolutie en maatschappelijke vooruitgang. De geschiedenis heeft langzaam aan een weg naar verbetering. Een weg waarop we steeds sneller gaan. Daarop moeten we ons focussen.


Een groot deel van wat ons vervult als mensen heeft te maken met onze doelen. Wanneer we ons beseffen dat we dingen voor elkaar kunnen krijgen en obstakels kunnen overkomen. Om die redenen willen we de mogelijkheden voor elk individu maximaliseren. Dat uit zich in:


-Onderwijs gericht op trainen van vaardigheden/competities voor ambitie

-Zorg, onderwijs, voedsel en onderdak onconditioneel garanderen voor alle burgers

-Vrijheid maximaliseren zolang er geen directe dreigingen zijn voor anderen

-Zoveel mogelijk wetenschappelijke kennis verzamelen en voor iedereen beschikbaar maken


Op deze manieren kan iedereen realistisch gebruik maken van de kansen die haar of hem geboden worden en controle nemen over het eigen leven.


Het ingezamelde geld zullen inzetten voor het betalen van de waarborgsom voor de 2e kamer verkiezing en voor het voeren van campagne.


Doneer zoveel u wilt als u het wil! ;)


€ 351 van € 12.250
2.9% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.