Maatschappij   

Aangemaakt door :

Riccardo Barbieri

Locatie:

Sevilla, España

www.PurplePower.is stelt één collectief en gedeeld symbool voor, en stelt deze ter beschikking, aan alle personen en groepen in Europa die voor Vrije Keuze zijn en daar openlijk uiting aan willen geven. Tegelijkertijd stelt het ons in staat elkaar te herkennen en te leren kennen OFF LINE, op straat, in de trein, in de parken, in de winkels om ons ook locaal en in REAL LIFE te verenigen en mogelijk te ontdekken met hoeveel we werkelijk zijn.


De website stelt grafisch materiaal ter beschikking dat jij en jouw groep(en) kunnen gebruiken voor borden, affiches, buttons, stickers om bewustzijn te tonen en te verspreiden, altijd en overal, niet alleen bij demonstraties of andere evenementen. 


Mettertijd zal het uitgroeien tot een virtuele en echte gemeenschap van mensen over heel Europa die actief willen opkomen voor onze menselijkheid, ongeacht ras, religie, politiek of land.


Donaties worden gebruikt voor het onderhoud en de ontwikkeling van de website, voor de productie voor Noord-Italië van een groot aantal posters, buttons, affiches, stickers en andere dingen die we kunnen bedenken. Het organiseren of ondersteunen van regionale, nationale en hopelijk Europese Vrijheid van Keuze (en Omarming) evenementen.


Meer informatie op www.PurplePower.is

€ 10 van € 11.000
0.1% gefinancierd
136 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.