Dieren   

Aangemaakt door :

Gabrielle gab.wander

Locatie:

Shanghai, Chine


Maak kennis met Meimei, Xiaoqi en Bear. Twee maanden oude puppy's die opgroeien in de gecompliceerde tijd van het coronavirus.

Hun moeder was een verlaten redding, ze werd in januari aan de straatkant gevonden, een van haar achterpoten deed pijn, dus moesten we haar naar het ziekenhuis brengen om het geamputeerd te krijgen, in het ziekenhuis werden we gecontacteerd door mensen die haar kenden en laat ons weten dat ze ook drachtig was van de pups. Oorspronkelijk 4, maar ze liepen de ziekte van Parvo op omdat ze vroeg uit de moedermelk waren gesneden. Helaas heeft 1 het niet gehaald, maar 3 van hen zijn tot nu toe prima.

Dit zijn hun persoonlijkheden:


Xiaoqi - betekent 'beetje nieuwsgierig' in het Chinees. De meest avontuurlijke, ondeugende hond, ze houdt van klimmen en ontdekken. Ze kan het beste met mensen overweg, waarschijnlijk omdat ze niet zo voorzichtig is als de andere twee. Ze is erg blij, toen ze jonger was, wou ze de meeste aandacht, ze wilde ook vaker op pad zijn dan de anderen. Ze heeft zelfs gedaan alsof ze in de kooi plaste om een straat te krijgen. Dus ze is een heel slimme. Bruine vacht, lange benen.


Meimei - Ik denk dat ze de liefste is, ze heeft de neiging meer te likken dan met mensen te bijten. Ze is de meest luidruchtige hond, ik noem haar graag de "leider", want als ik haar uit de kooi haal, zijn de anderen stiller - dus ik denk dat ze meer een leider / leidinggevende hond is. Ze is een beetje bang als je haar ophaalt, een beetje meer een nerveuze persoonlijkheid rond mensen, maar als je op de grond zit, rent ze naar je toe. Ze is erg blij, ze was de eerste die het meest naar haar moeder blafte en speelt het liefst met haar. Ze is iets dikker rond het midden en heeft korte, stompe benen.


Beer - ze is een beetje een bijter, ze heeft een heel lieve persoonlijkheid, ze is de stilste van de drie. Ze gedraagt zich redelijk goed, maar haar zindelijkheidstraining gaat niet zo goed. We werken wat harder aan haar. Ze is een beetje zenuwachtig om opgepikt te worden, maar niet zoveel als Meimei. Beer is de liefste van de drie, haha. Ze is een soort van het stille, lieve type, denk ik.


Ze moeten de 6 belangrijkste ziektevaccins voltooien, waaronder DHPP, bronchseptica, hondenziekte, para-influenza, hepatitis, Parvo en later als ze ouder zijn, het vaccin tegen hondsdolheid. Ze moeten ook de legale Chinese bloedtest ondergaan, evenals hun microchips.


Help alstublieft om te doneren voor de rekeningen en vaccins van de dierenarts. Liefde,


Meimei, Xiaoqi, Bear en ikOok het accepteren van WeChat-donaties via de onderstaande QR-code.


Hierboven zijn Meimei, Xiaoqi en Bear. Tijdens deze gecompliceerde tijd van het Coronavirus was hun moeder een verlaten hondenredding; Ze werd gevonden aan de kant van de straat in Shanghai. Pups moeten vaccinaties krijgen voor de 5 belangrijkste ziekten, de legale Chinese bloedtest en microchips.
€ 50 van € 650
7.7% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.