Anders   

Aangemaakt door :

Cioaca Petrica

Locatie:

, Romania

MYPUBLY.com
MYPUBLY.com is een website-applicatie die alle mogelijke advertenties op de markt zal bevatten, een soort GODFATHER van reclamemagazines, waar commercials (video) van alle reeksen, duur of domein kunnen worden gedraaid. De applicatie is te vergelijken met een tv-zender waar alleen commerciële video's worden uitgezonden. Hieronder zal ik de structuur, de werking en de parameters of maatregelen die zijn genomen met betrekking tot het beleid en ook de strategie die wordt gevolgd voor een gegarandeerd succes toelichten, zowel voor gewone mensen (gebruikers) als voor bedrijven die zullen investeren in het promoten van hun producten.

1) Applicatiestructuur, interface, algemene voorwaarden.

2) Uitbreidingsplan, werkwijze en gebruikersvoordelen

3) De voordelen van de applicatie


1) De applicatie zal zo worden gestructureerd dat deze zeer gebruiksvriendelijk is zonder al te veel complicaties zodra aan de voorwaarden met betrekking tot het beleid is voldaan.

1.1) Het beleid zal vrij eenvoudig zijn zoals dat gevonden wordt in de huidige sociale media-giganten (facebook, instagram) met een pluspunt in termen van gebruikersauthenticatie. Waar echte documenten nodig zijn om te bewijzen dat de mensen in kwestie volwassenen zijn en dat het echte mensen zijn zoals Bwin bijvoorbeeld doet. Deze maatregel garandeert de authenticiteit van de gebruikers en vergroot het vertrouwen naar de bedrijven die in deze applicatie gaan investeren.

#) Ook in de algemene voorwaarden van de applicatie is het goed om te specificeren dat het algemene hoofdkantoor kan worden overwogen in een land waar er geen wetten zijn met betrekking tot de promotie van bepaalde producten om de sigarettenindustrie te exploiteren, wat zou bijdragen aan het feit dat de applicatie de enige manier om hun producten te promoten.

1.2) De structuur wordt opgedeeld in verschillende gebieden waar de gebruiker kan kiezen wat hij wil en wat hij niet wil zien. Niet iedereen zal het bijvoorbeeld eens zijn met de promotie van het '' #) '' - punt en de wereld zal de kans krijgen om te kiezen wat beter of minder goed voor hen is.

1.3) In de interface van de applicatie zal de gebruiker profiteren van de velden waarin ze geïnteresseerd zijn en van een grafiek met betrekking tot het systeem voor het genereren van inkomsten van de applicatie waarover we het hieronder zullen hebben.

2.1) Het uitbreidingsplan zal er een zijn gebaseerd op uitnodiging, netwerkmarketing die de vertrouwensfactor van gebruikers verhoogt (u voelt zich veel meer aangetrokken tot iets wanneer dat iets wordt gepromoot door een bekend persoon) en de kans op meer voordelen door zoveel mogelijk uit te nodigen wereld binnen de grenzen van piramidale legaliteit. De voordelen kunnen talrijk zijn en er kunnen veel ideeën en strategieën worden besproken (directe voordelen van de gasten, zoals een percentage, wordt gestuurd in het systeem voor het genereren van inkomsten van de genodigde of misschien kunt u bij een bepaald aantal actieve gasten bepaalde rangen ontgrendelen die in beurt zullen ze voordelen opleveren voor de gasten, enz.) maar hier zal aan worden gewerkt na het opstellen van een gedegen plan van de aanvraag.

2.2) De werking van de applicatie is het langst besproken deel van zijn structuur. In wezen is mijn idee van hoe de applicatie werkt een effectief mechanisme om direct alles te promoten wat gepromoot kan worden met de mogelijkheid en garantie dat de investering die gedaan is om dat iets te promoten niet verloren gaat. De garantie van dit mechanisme is het systeem voor het genereren van inkomsten dat wordt afgedrukt om de gebruikers te belonen die hun tijd gebruiken om deze commercials te bekijken. Gebruikers zullen profiteren van ongeveer 70 80% (dit percentage moet nog worden gedefinieerd) van de totale waarde van de investering van bedrijven, een soort YouTube dat in plaats van inhoud rechtstreeks en alleen commercials aanbiedt met het verschil dat bijna al het geld wordt gericht aan gebruikers. En op hun beurt zullen de gebruikers verplicht zijn om een ​​bepaald percentage 10-20% van het verkregen geld terug te geven aan de bedrijven die in promotie hebben geïnvesteerd door een aantal producten te kopen onder de gepromote bedrijven (het kunnen ook vouchers of rekeningen zijn). Bedrijven krijgen op hun beurt de mogelijkheid om dit teruggestuurde geld op te nemen door een aankoop te valideren (kortingen of vouchers te accepteren) of om dit geld opnieuw te investeren in reclamespots (een soort loterijticket verdien je 5 lei voor een loterij van 5 lei wat zijn doe je? Koop je nog een loterij van 5 lei of neem je het bedrag van 5 lei op? In dit geval zal de waarde ergens rond de 10% zijn, dus het maakt niet veel uit met 5 lei verdien je 1 lei en heb je de mogelijkheid om een ​​andere te kopen 5 lei-loterij met 1 leu. Het is duidelijk dat je die leu herinvesteert of misschien heb ik het mis.) Deze manier van handelen en monetariseren tussen gebruikers en bedrijven zal enige tijd vergen om de structuur te verstevigen, maar in wezen is dit hoe ik me het voorstel .

3) Uiteindelijk zal iedereen gelukkig zijn, omdat iedereen na deze aanvraag zowel gebruikers als bedrijven zal profiteren, gebruikers door middel van gratis of bijna gratis producten of echt geld dat na een overschreden aantal investeerders een salaris kan bereiken, alles hangt af van het aantal mensen dat is geregistreerd in de toepassing, hoe meer publiek je hebt, hoe meer bedrijven zullen investeren en de bedrijven zullen profiteren van de goedkoopste reclame na de markt met de garantie dat de wereld er echt naar zal kijken en dat gebruikers verplicht zijn om die 10 20% van het geld terug te geven. zijn alleen bevoegd om zich terug te trekken door producten of kortingen te kopen.

Dit is mijn grote idee. Alle ideeën zijn variabel, maar dat is ongeveer de structuur van het hoofdidee.


GELIEVE, help me dit ding echt te maken, ik geloof dat het een heel groot potentieel op de markt heeft en dat het veel mensen kan helpen wat extra geld te verdienen. Bedankt iedereen!

Met vriendelijke groet, Pepito.

€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.