Anders   

Aangemaakt door :

JULIAN Miranovič Štefanič

Locatie:

Jesenice, Slovenia

Engels:


Ik probeer geld in te zamelen om een team van ingenieurs in dienst te nemen als adviseurs, om me te helpen in de gebieden waar ik niet goed in ben, met mijn prototype van een luchtturbine dat elektrische auto's zelfvoorzienend zal maken.


Hierdoor hoeven elektrische auto's niet te worden opgeladen in laadstations en is het niet nodig om de infrastructuur aan te passen of om mensen rond te rijden op zoek naar plekken waar ze hun voertuigen kunnen opladen. Het zou ook een deur openen voor schepen en treinen om elektrisch te worden zonder enige efficiëntie op te offeren.


Dit en verschillende andere groene innovaties zijn mijn ideeën voor een betere toekomst, maar ik heb hulp van anderen nodig om daar te komen. Dus ik vraag u alstublieft om mij te helpen een verschil te maken.


SLO:


Ik probeer geld in te zamelen om een team van experts in te huren om mij te helpen op gebieden waar ik geen kennis heb, over een prototype luchtturbine die elektrische auto's zelfvoorzienend zou maken.


Hierdoor hoeven elektrische auto's niet te worden opgeladen bij laadstations en is het niet nodig om de infrastructuur aan te passen, waardoor het voor individuen niet meer nodig is om laadstations te vinden om hun auto op te laden. Het zou ook de deur openen voor elektrische schepen en treinen, zonder in te boeten aan efficiëntie.


Dit, en verschillende andere groene innovaties , zijn mijn ideeën voor een betere toekomst, maar hierbij heb ik hulp nodig. Daarom vraag ik iedereen die wil helpen mij te helpen.

€ 10

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.