Educatie   

Aangemaakt door :

Hermann Wesselink College

Locatie:

, Ghana

Jaarlijks zamelt het Hermann Wesselink College oude schoolspullen in voor Project Smile at School. Deze schoolspullen worden naar Ghana verscheept waar ze door het lokale Project Smile at School team worden uitgedeeld op lokale basisscholen om zo kinderen te helpen het beste uit hun schooltijd te kunnen halen (zie filmpje #1). Naast de grote hoeveelheid spullen die zijn opgehaald, hebben onze leerlingen vorig jaar voor het eerst ook een crowdfunding actie georganiseerd. Hiermee is maar liefst €2400,- opgehaald. Met dit mooie bedrag is de renovatie van het schoolgebouw van een klein schooltje in centraal Ghana in gang gezet


Ook dit jaar gaat de actie weer van start en beginnen we weer een nieuwe crowdfunding actie voor de verdere voltooiing van het schoolgebouw. Met de fondsen van vorig jaar hebben we een nieuw dak kunnen plaatsen (zie filmpje #2). Het gebouw heeft echter nog geen deuren en ramen, moet nog geverfd worden en het meubilair is ontoereikend voor de hoeveelheid kinderen die er les krijgen.


Help ons het gebouw verder af te maken en doneer.


Meer informatie op instagram: https://instagram.com/smileatschool?igshid=10brqbzdm4dbv ('@smileatchool').

€ 1.168 van € 3.000
38.9% gefinancierd
122 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.