Vrouwenemancipatie   

Aangemaakt door :

Fight Like a Woman

Locatie:

Eindhoven, Netherlands

Wat is Stichting Fight Like a Woman?

Stichting Fight Like a Woman is een non-profit Nederlandse geregistreerde organisatie die een oplossing biedt om de kloof te overbruggen tussen voormalige ervaren professionals - voor wie een terugkeer naar de werkplek na een lange pauze praktisch onmogelijk en persoonlijk intimiderend kan lijken - en bedrijven die willen om de diversiteit onder hun personeel te vergroten en toegang te krijgen tot de verborgen vakken van hooggekwalificeerde, ervaren en gemotiveerde professionals die volwassenheid en stabiliteit bieden.


Wat gaan we nu doen?

SISTERHOOD-evenement: https://www.facebook.com/events/374437913158265/

"Bij Sisterhood draait het allemaal om het delen met elkaar en om zo empowerment te krijgen. Laten we ons klaarmaken, want we hebben wat nodig is! Nu, meer dan ooit, is er een sterke oproep tot actie om vooruitgang te boeken en genderpariteit te bevorderen. Stichting Fight Like a Woman is trots om aan te kondigen dat we met de steun van Greenhouse Group op 28 mei 2019 een evenement organiseren om samen te vieren, samen te komen, samen te komen en verder te gaan. "


Wat willen we graag doneren?

Een donatie voor de videoproductie van Sisterhood-bewegingen. (totaal € 1.000)


Fight Like a Woman is een not-for-profit Nederlandse geregistreerde organisatie die gericht is op het creëren van bewustzijn van genderdiversiteit en gelijkheid op de werkplek.
€ 25 van € 1.000
2.5% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.