Wens   

Aangemaakt door :

Maciej Ardyn

Locatie:

Warsaw, Poland

Goedemorgen,


Vliegen is mijn passie. Ik lees al over vliegtuigen sinds ik een kind was.

Ik zou graag met kleine vliegtuigen door heel Europa gaan vliegen. Helaas kan ik de PPL(A) cursus, die zo'n 10 duizend euro kostte, niet betalen. Daarom zamel ik geld in om een PPL(A)-licentie te krijgen.


Als er mensen zijn die meer hulp nodig hebben, doneer dan alstublieft aan hun inzamelingsactie. Als u mij ook kunt steunen en mijn geheime droom kunt laten uitkomen, zal ik u zeer dankbaar zijn. Het is mijn droom sinds ik een kind was. Ik wou dat ik in de lucht kon vliegen. Als ik mezelf zou kunnen bewijzen, zou ik graag een senior vliegbrevet halen en werken voor bedrijven als Rayner, Lufthansa, enz.


Heel erg bedankt voor elke donatie. Waardeer dat echt.


De PPL(A)-licentie is de basis van waaruit de meeste professionele piloten zijn begonnen. Het PPL(A)-bewijs geeft recht op het besturen van eenmotorige zuigervliegtuigen met een maximale startmassa van niet meer dan 5.700 kg. Een piloot met een PPL(A)-licentie kan na het behalen van de juiste vliegpraktijk en aanvullende training zijn licentie verlengen voor verdere rechten, dwz toestemming om te vliegen volgens Instrument Flight Rules (IFR), vlieginstructeurlicentie met beperking (FI (A) R) en meermotorige ME-vliegrechten, evenals het trainen van een complexer type vliegtuig waarvoor TR (typebevoegdverklaring) vereist is. Daarom is dit voor mij zo belangrijk. Het is omdat het het begin van mijn luchtvaartcarrière zou kunnen zijn.


Als je over meer details wilt praten, laat het me dan weten via e-mail.

Heel erg bedankt.


€ 0 van € 9.000
0% gefinancierd
48 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.