Evenement   

Aangemaakt door :

Stichting PowerBoost

Locatie:

Venray, Nederland

Zaterdag 28 augustus!


Bij elkaar komen voor muziek, dans en sport zonder 1,5m afstand, nutteloze testbewijzen of vaccinatiebewijs. Dat kan! Leden van Stichting PowerBoost erkennen namelijk muziek, dans en sport als een manier van leven dat essentieel is voor onze gezondheid. Iedereen neemt hierbij zelf de verantwoordelijkheid voor zijn gezondheid en zijn gedrag.


Door gratis lid te worden ontvang je een digitaal lidmaatschap bewijs die je de mogelijkheid geeft om weer overal samen te komen zonder beperkingen. Doordat jij je verenigd in onze community vanuit self-empowerment ben je vrijgesteld van het samenscholingsverbod (art. 58g lid c tijdelijke wet maatregelen covid19) en maken we gebruik van grondwet art. 6 om weer bij elkaar te mogen komen voor hetgeen waarin we alle overtuigd zijn. Namelijk dat het samenkomen voor dans, muziek en sport een essentieel onderdeel is van onze manier van leven om zo gezond en gelukkig te kunnen zijn.


Veel gestelde vragen:

https://stichtingpowerboost.nl/qa/


Lid worden:

https://stichtingpowerboost.nl/word-lid/


Word donateur:

https://stichtingpowerboost.nl/word-donateur/

€ 44

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.