Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

Monique Dumont

Locatie:

Gurgaon, India

Ik neem je mee op reis door mijn leven in spiritueel India en jezelf. Ontvang 1x per maand een 'brief' in je Inbox met inspiratie, fotocollages en video's.


NIEUW: bezoek ook het nieuwe YouTube kanaal van mijn man en mij: The OSHO Color

 


Afkomstig uit Vaals NL, kreeg ik als kind op school te horen dat 'ik het altijd te ver zocht'.

En precies dit is wat ik mijn hele leven heb gedaan: ik keek verder dan mijn neus lang was, verlegde mijn grenzen en o.a. hierdoor woon ik nu sinds begin 2021 samen met mijn kersverse Indiase man in India.


Sindsdien bouw ik mijn leven op met verhalen schrijven over hoe ik het leven als blanke vrouw in India ervaar en dat is anders! Als je mij had verteld hoe het leven in India ECHT was ... Naar India op vakantie gaan of hier leven zijn 2 totaal verschillende dingen en toch heeft dit land heel veel te bieden. Wat dat is deel ik sinds juli 2021 met 'Post uit India'. Vanuit mijn yoga-achtergrond inspireer ik je tussen de regels door om lichter te (gaan) leven.


Monique Dumont 


  • Waardeer je mijn brieven en inspiratie en wil je dit via een financiële bijdrage tonen? Mijn dank is groot.Reacties van lezers:

Wat leuk om iedere keer weer nieuws te lezen rondom jouw nieuwe leven in India.

Ik vind dat je op een boeiende en meeslepende manier schrijft, dat maakt het voor mij aangenaam om te blijven lezen. Het leven dat je nu leidt is absoluut niet te vergelijken met de welvaart in Europa, echt top dat je jouw hart volgt.


Hallo lieve Monique

Bedankt weer voor je post.

Ik kijk er echt naar uit om het te ontvangen. Ik vind het zo bijzonder hoe je alles beleeft.


Hoi Monique,

Dit was wel een hele heftige post, maar geweldig dat ik dit verhaal weer mocht lezen. Sommige dingen zie ik in gedachten voor me als je over je nieuwe thuis schrijft. Af en toe voel ik me alsof ik er middenin zit. Dit komt omdat je dit alles zo mooi op "papier" zet. Alweer dankjewel hiervoor.


Graag wil ik je een groot compliment geven voor je heerlijke recept van dahl. Gisteren gekookt en het was echt super lekker!!


Monique, je bent een van de positiefste mensen die ik ken!

Respect hoe je alles van de positieve kant bekijkt, daar kan ik weer van leren.


Als ik de verhalen lees van jouw India avontuur dan heb ik een mix van gevoelens. Bewondering voor jouw moed, voor je schrijfstijl, gefronste wenkbrauwen bij de gedachte aan zoveel privacy beperking, vraagtekens, uitroeptekens en glimlachjes.


Hallo Monique, ik vind het fijn om te weten hoe het met je gaat en daar we bijna niet kunnen reizen is het ook fijn om iets van India te mee te beleven. 


Ik lees jouw brief altijd met veel plezier! Lijkt wel een spannende roman, maar dan elke maand een update. En zo fijn altijd te horen dat je je daar helemaal thuis voelt. Het leven is wel heel anders als hier bij ons!


Ik verheug me er elke keer weer op!!

Houd zo contact met een bijzondere vriendin en lees hoe zij haar woonland India ervaart.

Als bonus word ik ook nog eens voorzien van heerlijke Ayurvedische recepten.


Hallo Monique,

Wat heb je weer mooi geschreven. Dank je daarvoor. Uiteindelijk zijn we ook hier zoekende naar zingeving en alle luxe die we hier hebben leidt ons ook flink af denk ik. Mooi hoe je het allemaal doet.


Heel leuk je post uit India. Ik vind eigenlijk dat je wel heel goed schrijft. Zo tijdschrift waardig.


Lieve Monique, ik lees elke keer je hele post door en ik vind het gewoonweg schitterend!


Hoi Monique...bedankt voor je mooie post uit India met veel wijze woorden. Je lekkere recept met de aubergines heb ik gisteren gemaakt...dankjewel. Heel makkelijk om ze zo omgekeerd in de koekenpan met deksel op de pan te bereiden....zal nu zeker vaker aubergines gaan eten. je recept was heel lekkerrrr.  • zie Email of Facebook logo bovenaan deze pagina om je aan te melden.Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.