Sport   

Aangemaakt door :

Pony Dream

Locatie:

Amsterdam, Nederland

Pony Dream voor kinderen die op of onder de armoede grens leven en graag willen paardrijden. Pony Dream wil dit mogelijk maken.

Pony Dream voor kinderen die op of onder de armoede grens leven en graag willen paardrijden. Pony Dream wil dit mogelijk maken. 


Wij zullen op onze eigen locatie minder bedeelde kinderen heerlijk laten geniet van het bezig zijn met pony’s en rijden. Zo kunnen de kinderen één keer per week alles vergeten en heerlijk met de pony’s tutten en op de pony’s of paarden rijden. Natuurlijk zijn de kinderen elke dag welkom bij ons om de pony’s te verzorgen. Ook ontstaan er mooie vriendschappen en die zijn heel belangrijk. Het gaat bij Pony Dream om meer dan een uurtje paardrijden. 

Wij bieden de kinderen een gezellige plek waar ze alle dagen van de week welkom zijn. 


Wij zorgen er ook voor dat de kinderen hun eigen rijkleding krijgen en een cap. Want veiligheid staat bovenaan. 


Ook zullen wij samenwerkingen aangaan met andere manege’s om zo door het hele land kinderen, die op of onder de armoede grens leven, te laten paardrijden. 


Elke donatie dan ook, groot of klein is vreselijk welkom. 

Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om ons doel te lezen. 

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.