Noodhulp   

Aangemaakt door :

Nina Karamian

Locatie:

Yerevan, Armenia

Hallo mijn lieve vrienden! Mijn naam is Nina, ik ben 34 jaar en werk als freelancer in webontwikkeling. Ik kom uit het beste land ter wereld :) - uit Armenië. Nu zal ik je het verhaal van mijn leven vertellen. Een leven vol vreugde en verdriet...

Toen ik zes maanden oud was, kreeg ik een vreemde ziekte. De dokters begrepen niet wat ze moesten doen, toen namen mijn ouders me mee naar Moskou, Rusland. Ik heb 9 dagen in coma gelegen. Er is een wonder gebeurd en ik leef nog steeds.

Alles was in orde, toen doken er weer gezondheidsproblemen op. Ik had 's nachts heel vaak aanvallen. Uit de medische onderzoeken bleek dat ik epilepsie heb. Nu gebruik ik veel medicijnen :( Eindeloze onderzoeken, eindeloze medicijnen ...

Ik heb maar één droom: mijn geweldige ouders helpen. Ik heb je hulp echt nodig. Ik zie hoe mijn ouders lijden, omdat we veel schulden hebben, en dus wil ik ze helpen. En als jij mij helpt, kan ik hen ook helpen. De schuld is enorm - 900000 (negenhonderdduizend euro).

Lieverd, heel erg bedankt voor je aandacht en hulp. Zelfs 1 cent is belangrijk. Houd in gedachten - er is niets belangrijker dan familie. Zorg goed voor jezelf en je dierbaren. Dank u! Tot ziens!

€ 0 van € 900.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.