Educatie   

Aangemaakt door :

Anon K.N

Locatie:

Dubai, United Arab Emirates

Hallo allemaal, en welkom op mijn inzamelingsactiepagina.


Zie je, mijn absolute droom is om klinisch psycholoog te worden. Ik zal je eeuwig dankbaar zijn als je de tijd neemt om mijn verhaal door te lezen en te beslissen of je wilt doneren of delen. Bedankt.


Ik weet dat iedereen een droom heeft. Het is een vrij algemeen iets, nietwaar? Iedereen heeft wel iets waar hij naar verlangt, op hoopt, waar hij van droomt. Maar voor mij is dit meer dan een droom; psychologie is een manier van leven, een manier om de kwaliteit van het menselijk leven te verbeteren. Ik wil streven naar uitmuntendheid, ik wil mensen in nood helpen. Mensen die de duisternis van hun gedachten niet van de werkelijkheid kunnen scheiden. Mensen die wensen dat er iemand voor hen was. Ik wil er voor ze zijn, ik wil gekwalificeerd zijn.


Universiteit van Manchester:


De Universiteit van Manchester is een vooraanstaande universiteit die cursussen aanbiedt die zijn geaccrediteerd door de British Psychological Society. Het doctoraat in de klinische psychologie (PsyD) beslaat drie jaar en bevat rigoureuze modules, diepgaand onderzoek en mogelijkheden voor stagetraining bij de NHS. Terwijl ik deze cursus bestudeer, zal ik relevante ervaring en kwalificaties opdoen die nodig zijn om door te gaan naar een functie bij de NHS en me als een professionele zorgverlener te beschouwen.


Geen enkele cursus kon me beter voorbereiden.


De kosten en waarom ik hulp nodig heb:


Helaas blijkt dat het niet zijn van een Brits staatsburger een groter nadeel is dan ik dacht. Doctoraten zijn ongelooflijk duur. Daarom bieden universiteiten beurzen, studiebeurzen en beurzen aan - waar ik voor geen van alle in aanmerking kom, alleen omdat ik een internationale student ben. Ik ben in een groot nadeel, niet in staat om de vruchten te plukken van een Brits staatsburger te zijn. Wist u? Hun hele honorarium en kosten van levensonderhoud volledig worden gefinancierd door de overheid? En dan ben ik er, verloren. Zit vast. Wat mijn grootste wens is geworden, lijkt verder buiten mijn bereik, aangezien elk alarmerend bedrag aan vergoedingen zich opstapelt.Het collegegeld voor internationale studenten bedraagt € 31.401,06 maar inclusief de huisvesting en kosten van levensonderhoud wordt dit verhoogd tot een totaal van € 50.000.


Jij


Ik geloof echt dat een doctoraat, vooral in een sociaalwetenschappelijk onderwerp, niet exclusief zou moeten zijn voor de rijken en de middenklasse, maar helaas is dit zonder financiering vaak het geval. Ik kan deze droomkans op geen enkele manier aan me voorbij laten gaan vanwege geld en ik beloof je dat elke ingezamelde cent zal worden besteed aan de kosten van het bijwonen van de Universiteit van Manchester en de kosten van levensonderhoud. Ik ben zeer vastbesloten om te slagen en als je het in je hart kunt vinden om me te helpen, heb je mijn woord dat ik je niet zal teleurstellen, ik zal mijn vader niet teleurstellen en ik zal ieder van jullie trots. Als ik deze magische reis kan voortzetten, zal ik op deze pagina contact met je houden en je bij elke stap op de hoogte houden.

Om dit punt te bereiken, heb ik zoveel geslagen en ik zal voor altijd bij je in het krijt staan als je me kunt helpen dit ook te verslaan.

€ 0 van € 50.000
0% gefinancierd
96 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.