Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

PlaygroundVR

Locatie:

Rotterdam, Netherlands

Geluk voor kinderen in het ziekenhuis

Wat missen kinderen die niet naar buiten kunnen het meest? Samen spelen in speeltuinen! Voor de meeste kinderen is buitenspelen een normaal iets. Elk jaar moeten echter meer dan 150.000 keer opgenomen kinderen in Nederland deze speelse gebeurtenissen missen omdat ze geïsoleerd op hun kamer zitten.


PlaygroundVR brengt kinderen samen in een virtuele speeltuin om met elkaar te spelen. In deze kleurrijke en open speelruimte kunnen kinderen hun uitdagende situaties even vergeten en spelen met andere kinderen, vrienden en familie. Ze zullen elkaar zien als avatars in een multiplayer-omgeving. Net als buiten spelen, kunnen kinderen doen wat ze willen en met hun fantasie hun eigen spelletjes maken. Van ballen, stokjes tot bouwstenen en sneeuwvlokken: met alles kan gespeeld worden! En dit alles en meer kunnen ze vinden in onze virtuele speeltuin.Doneer om PlaygroundVR aan de kinderen te geven

In samenwerking met Chillhop Music zijn we een donatiecampagne gestart om PlaygroundVR naar de kinderen in het ErasmusMC ziekenhuis in Rotterdam te brengen. Door dit doel te steunen, draagt u bij om geluk te brengen aan deze kwetsbare kinderen en hun families. Bij een succesvolle campagne krijgt het ziekenhuis meerdere VR-headsets waar kinderen van kunnen genieten. Samen zullen we de in het ziekenhuis opgenomen kinderen naar een andere wereld vervoeren, hun verblijf vergemakkelijken en hen helpen sneller te herstellen.


Chillhop en PlaygroundVR bundelen hun krachten en streven ernaar 8000 euro in te zamelen om het ziekenhuis te voorzien van een volledige set VR-uitrusting, zodat de kinderen een leuke en boeiende activiteit hebben om op te focussen in het ziekenhuis deze feestperiode en daarna. Chillhop biedt kortingen en prijzen aan degenen die genereus doneren en ze zullen zeker de donatie van de gemeenschap tot 4000 euro (de helft van het benodigde bedrag) voor een goede maatregel evenaren .

Donaties zullen worden ontvangen door Dr. Feelgood Foundation. Deze stichting helpt jongvolwassenen in kwetsbare situaties.


Vragen

Als je vragen hebt over de campagne, neem dan contact op met [email protected] .

€ 9.055

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.