Natuur & milieu   

Aangemaakt door :

Erica Vleeming

Locatie:

Ede, Nederland

Voor een schoolproject moeten wij minimaal €250 ophalen voor een door ons gekozen goede doel. Wij willen ons graag inzetten voor plastic vrije zeeën. Het geld wat wij ophalen schenken wij dan ook aan het wereld natuur fonds om de zee plastic vrij te maken.

Beste lezers,


Allereerst zal ik ons even voorstellen. Wij zijn Jeanine, Salam, Ezra, Robin en Erica en wij zijn eerste jaars human resource management studenten. Voor onze opleiding hebben wij de opdracht om €25 minimaal te vertienvoudigen. Het geld wat wij hiermee ophalen schenken wij aan een door ons gekozen goede doel.


Het goede doel wat wij hebben gekozen om te steunen is het wereld natuur fonds om de zee plastic vrij te maken. Wij hebben voor dit goede doel gekozen omdat wij dit een belangrijk project vinden van het WWF. Per jaar komt er zo'n 8 miljoen ton plastic in de zee. Al het plastic kost miljoenen (zee)dieren hun leven, zoals vissen, vogels, zeehonden, zeeschildpadden, dolfijnen en walvissen. Echter, het zijn niet alleen dieren die last hebben van plastic, ook in ons water, eten en in de lucht zitten allemaal fijne deeltjes plastic. Het probleem van plastic is dat het niet verteerd, het breekt af in kleine deeltjes en blijft in de zee. Doordat het plastic afbreekt in kleine stukjes wordt het nog giftiger en veranderen de zeeën en oceanen in plastic soep.


Wij hebben verschillende ideeën om ons doel te behalen. Eén van deze ideeën is dus crowdfunding, daarnaast willen wij ook met een foodstand in de winkelstraat van Ede gaan staan, op een basisschool een gezellige middag organiseren voor de kinderen, spullen verkopen en wellicht komen er nog nieuwe ideeën of heeft u een klusje of idee voor ons. Wij staan overal voor open om dit doel te steunen.


Tot 8 november 2019 hebben wij de tijd en wij zullen u dan ook op de hoogte houden!


Alvast bedankt.

€ 15 van € 500
3% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.