Vrouwenemancipatie   

Aangemaakt door :

Sofie Dens

Locatie:

, Gambia

Met Pirr+ willen we vrouwen uit de lokale gemeenschap een duurzaam inkomen laten genereren. We gaan voor eerlijk, gezond en puur. Door samen pure producten te produceren en deze vervolgens op de markt te brengen, willen we de levensstandaard van deze vrouwen omhoog brengen.

We zijn vorige maand gestart met Pirr+ op een kleine compound in Banyaka.

Tot nu toe hebben we alle grondstoffen en materialen zelf gefinancierd om te kunnen beginnen.


De eerste zepen zijn ondertussen gegoten en zijn aan het rijpen.


Om echt efficient en effectief te kunnen werken, hebben we echter een ingerichte werkplaats nodig, die veilig kan afgesloten worden en het allerbelangrijkste, waar we een grotere productiecappaciteit hebben zodat er effectief een inkomen voor de vrouwen kan uit voort vloeien.


Hiervoor zoeken we dan ook sponsoring. Heel binnenkort zijn de eerste producten uitgerijpt en kunnen ze verkocht worden. Deze opbrengst willen we echter meteen aan de vrouwen geven, aangezien ze nu hun tijd er al instoppen en de oplages momenteel heel klein zijn door gebrek aan ruimte en materiaal.


De werkplaats willen we bouwen op de lokale manier, met stenen die hier gemaakt worden van cement en zagemeel, een dak van stro,..

Op deze manier bieden we ook (zij het tijdelijk) werkgelegenheid voor enkele mannen uit de buurt.


Helpen jullie ons om deze droom waar te maken en enkele gezinnen een betere toekomst te geven? Niet gewoon door donnaties, maar door het creeren van jobs.


Dank jullie wel.
Enkele zepen die al gemaakt zijn
€ 0 van € 3.525
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.