Maatschappij   

Aangemaakt door :

Ali Fenwick

Locatie:

Breukelen, Netherlands

Op 12 december verdedigt Ali zijn proefschrift aan de Nyenrode Business Universiteit in Breukelen, Nederland. De verdediging markeert de conclusie van een rigoureuze en inspirerende reis, die enorme persoonlijke groei en een passie voor het creëren en delen van kennis heeft teweeggebracht.


Als onderdeel van Ali's persoonlijke reis door het promotieproces de afgelopen 7 jaar, is hij zich nog meer gaan realiseren hoe belangrijk het is om iets terug te geven, anderen te helpen en de samenleving te dienen. Hij erkent het belang dat kennis speelt bij het dienen en machtigen van anderen in de huidige samenleving. In zijn streven om terug te geven, bouwt hij een (online) leerplatform dat hem zal helpen de bevindingen van zijn onderzoek te verspreiden naar een breder publiek.


Een geschenk in natura om de nieuwe arts te feliciteren kan via deze site, die Ali zal gebruiken voor de ontwikkeling van zijn beoogde leerplatform.


Een geschenk in natura om de nieuwe arts te feliciteren, die Ali zal inzetten voor de ontwikkeling van zijn beoogde leerplatform.

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.