PEPIJN-Court to World
PEPIJN-Court to World
PEPIJN-Court to World
Netherlands, Netherlands
Maatschappij
Start geldinzamelactie
€1,450.00 72.50%
van €2,000.00
gesloten

Deel pagina via:

TENNIS IS MY LIFE!

Hoi, Ik ben Pepijn Bastiaansen ben 11 jaar oud en zit in groep 8 van de basisschool de Vonder in Riel, vanaf mijn 4e jaar zit ik al op tennis. Ik vond het zo leuk en had ook gevoel voor tennis dat ik vanaf mijn 6e ben gaan trainen bij de tennisbond. Van 2x per week 2 uur trainen is het elk jaar meer geworden momenteel heb ik 13 uur training per week.

Vorig jaar zijn de trainingen van de tennisbond in Nederland helemaal gestopt en train ik nu bij Amjoy in Veldhoven. Ik mag wel zeggen de beste en leukste leerzame tennisschool. Mijn privétraining wordt gegeven door Benjamin Reek, met wie ik met veel plezier train. Omdat ik tennis zo ontzettend leuk vind is het voor mij eigenlijk geen opgave om zoveel uur te trainen. Eigenlijk zou ik nog meer willen trainen om zo nog beter te kunnen worden. Na de zomervakantie ga ik naar de middelbare school en omdat ik nu op de 17e plaats sta bij de jeugdranglijst t/m 12 kan ik naar de topsportklasse van de Willem 2 in Tilburg waar ze mijn school helemaal afstemmen op de trainingsuren en waarbij ik ook de mogelijkheid krijg om deel te nemen aan internationale toernooien ook al vallen die onder schooltijd.

Uiteindelijke doel

Het allerbeste uit mezelf halen met tennis en zo op een hoog mogelijk niveau te tennissen, ook internationaal. Ik wil toptennis in Nederland op een positieve manier op de kaart zetten


Doel augustus 2017

Top 15 van de Nederlandse jeugdranglijst t/m 12 jaar halen. Voor het eerst een Tennis Europe Toernooi spelen in Bressuire , dit toernooi ademt toptennis en zal dan mijn eerste kennismaking met toptennis in het buitenland zijn.


Waarom ik  sponsoring nodig heb  

Tennis is een hele dure sport. Als je echt goed wil worden en blijven komt daar veel meer bij kijken, belangrijk is dat je ook ervaring in het buitenland op doet op de Tennis Europe toernooien om je te kunnen meten aan het niveau daar. Daar komt dan de reis en verblijf bij wat best veel kosten met zich mee brengt . Ook in de aanschaf van rackets, schoenen, kleding, snaren gaat veel geld zitten, maar het is allemaal onmisbaar.

Ik hoop dat jullie nog veel van me horen en dat ik echt kan uitgroeien tot een tennistopper. Ik heb hier veel voor over en wil jullie ook graag op de hoogte houden.

In het kort

• Pepijn Bastiaansen

• Geboortedatum : 19-07-2005

• Begonnen met tennis net voor mijn 4e jaar

• Winnaar JRT** Best, winnaar JRT*** Groningen, winnaar JRT *** Oudenbosch . 2e plaats DJK Centraal Brabant

• 10 e plaats jeugdranglijst t/12