Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

The Dolati Family Foundation

Locatie:

Istanbul, Turkey

Wij zijn een familiale en particuliere stichting die de wereld van vandaag wil veranderen in een betere wereld voor het leven. Onze stichting is actief sinds 2014. De belangrijkste doelen van onze stichting zijn het verbeteren van het gezondheidsniveau, het verminderen van armoede en het opleiden van kinderen. Het budget van de stichting wordt verzorgd door de familie van Dolati. Met het begin van het Corona-virus hebben we besloten families met de ziekte te ondersteunen. Voor dit doel hebben we geprobeerd de noodzakelijke items te voorzien voor het leven en de voeding van deze groep mensen. Aanvankelijk begonnen we met een budget van tweehonderdduizend dollar en daarna verhoogden we het budget naar 650.000 dollar door het aantal patiënten met deze ziekte te vergroten. Helaas hebben we met de toename van het aantal patiënten een tekort aan middelen. De vraag naar hulp is echter veel hoger dan ons budget van vandaag. We hebben uw deelname nodig om meer patiënten en hun families te helpen.

*

We hebben een levensonderhoudspakket voorzien voor patiënten en hun families, dat is inbegrepen in het essentiële voedselpakket. We hebben ook financiële steun verleend aan gezinnen die moeite hadden om hun huur te betalen. Houd er rekening mee dat er meer dan drie miljoen mensen in de wereld zijn, en in sommige landen kunnen regeringen helaas niet helpen.

We hebben een budget van $ 43.000 nodig, maar zelfs als het minder is dan dat bedrag, kan het een grote hulp voor me zijn.

*

Het jaarlijkse budget van de stichting is $ 400.000, verstrekt door de familie van Dolati, maar naarmate de ziekte zich verspreidde, moesten we het budget verhogen tot $ 650.000. maar helaas hadden we om de een of andere reden moeite om door te werken.

*

We vragen je om ons hierbij te helpen. Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken.

Dank u voor uw aandacht.


Twee maanden geleden hebben we besloten om naar verschillende landen te gaan om de families van deze ziekte te helpen. Helaas kregen we na veel hulp te maken met een begrotingstekort en hebben we geen antwoord op de vele verzoeken van verschillende segmenten van de mensen ...
€ 0 van € 43.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.