Ondernemerschap   

Aangemaakt door :

Doingoood Foundation

Locatie:

Mombassa, Kenia

Het doel van dit project is om deze vrouwen te ondersteunen door middel van het ontwikkelen van vaardigheden om inkomen te genereren voor henzelf en hun familie. Een aantal van hen is al gestart met eigen winkels, bijvoorbeeld verkoop van tweedehands kleding en het op maat maken van kleding, verkoop van zeep en steenkool, verkoop van reserve-onderdelen voor de tuk tuk.


Het merendeel van de vrouwen heeft wel een plan wat zij willen gaan doen, maar nog niets concreets opgezet. De vrouwen hebben hulp nodig op het gebied van bedrijfsvoering, microfinanciering, marketing en communicatie, social media en last but not least empowerment van de vrouwen door middel van coaching, verbetering van zelfvertrouwen behoeft veel aandacht.


Wil jij dit project steunen en deze vrouwen de kans geven een business op te zetten zodat zij zelfstandig kunnen voorzien in hun levensonderhoud?€ 947

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.