Maatschappij   

Aangemaakt door :

Ouderpeilpunt

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Het platform ouderpeil.nl voor en door ouders van kinderen met een gedragsprobleem of stoornis start een vereniging. Help jij mee?Steun de vereniging Ouderpeilpunt


Ouders van kinderen met een gedragsprobleem of stoornis verdienen een plek waar zij centraal staan. Daarom starten wij een vereniging. En daar hebben we jouw steun hard bij nodig! Ouders willen hun eigen weg vinden om hun kind én zichzelf echt verder te helpen.


Wij geloven dat ouders andere ouders vanuit hun eigen ervaring verder kunnen helpen. Zodat zij zelf de volgende stap kunnen zetten in wat het beste is voor hun kind en gezin.


We starten de vereniging omdat we geloven dat we het meeste kunnen bereiken door krachten te bundelen.


  • Door de kennis die ouders op ons platform vinden, weten ouders sneller waar ze moeten zijn en vinden ze sneller hulp.

     

  • Ouders staan er niet alleen voor. Doordat ouders hun ervaringen delen, blijft jou een jarenlange zoektocht naar de juiste hulp bespaard.

       

  • Hoe sneller jij je weg vindt, hoe sneller jouw kind de juiste hulp of onderwijs krijgt.

 

  • Onze vereniging zet ouders centraal in een omgeving die gericht is op het kind.


  • Door jouw steun help je ons om samen met ouders betere inspraak te regelen binnen jeugdzorgorganisaties.Geloof jij dat ouders zelf het verschil kunnen maken?


Of vind jij dat ouders van een kind met een stoornis of gedragsprobleem een stem verdienen?


>> Steun dan ons initiatief <<Steun de community voor ouders door ouders


Om een vereniging met de grootste community voor en door ouders te worden, is geld nodig. Wij geloven dat ouders zelf de ervaring en kennis hebben om een andere ouder te helpen. En wat is er dan mooier dat we dit met zijn allen mogelijk maken.


Voor 15 euro per jaar steun je dit initiatief. Meer geven mag uiteraard ook! En ben je zelf geen ouder, maar vind je dit een top initiatief? Eenmalig een donatie doen vinden we ook heel fijn!

 

Als dank voor jouw bijdrage en steun ontvang je een cadeau gemaakt door een ouder van Ouderpeilpunt. Het enige wat dan nodig is, is dat je jouw emailadres achterlaat na je donatie.


Deze crowdfundactie loopt tot en met 28 februari 2022. 


Bedankt voor je steun!

 

Met een glimlach en heel veel dankbaarheid,


Team Ouderpeilpunt

[email protected]

www.ouderpeil.nl

€ 120 van € 50.000
0.2% gefinancierd
37 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.