Wens   

Aangemaakt door :

ORGfit

Locatie:

Maastricht Airport, Nederland

Stichting Wensambulance Limburg

Een bezoek aan de dierentuin, je pasgeboren kleinkind bewonderen of op zaterdagavond naar het concert van je favoriete band of zanger. Momenten om van te genieten en die voor velen vanzelfsprekend lijken. Maar stel dat je ernstig ziek bent en deze momenten niet meer mogelijk lijken te zijn. Dan staat stichting Wensambulance Limburg voor je klaar. 


Stichting Wensambulance Limburg vervult wensritten voor volwassenen en kinderen die ernstig ziek, bedlegerig of terminaal zijn. Ondanks het grote verdriet kan iemand door de vervulling van een wens weer even genieten en zijn of haar zorgen vergeten. De stichting heeft drie ambulances; één speciaal voor kinderen ingerichte ambulance en twee voor volwassenen. We beschikken ook over een brancard met luchtbanden en een elektrische rolstoel, speciaal voor moeilijk begaanbare terreinen, zoals stranden en bossen.


Wil je meer weten over Wensambulance Limburg, kijk dan vooral even op de website:


https://www.wensambulancelimburg.nl


IRONMAN 2022 Maastricht

Net als vorig jaar gaan wij (ORGfit) er alles aan doen om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit prachtige initiatief. Maar dit jaar verschijnen we niet alleen aan de start. Want waar we vorig jaar met alleen ORGfitters € 5000,- bij elkaar wisten te sporten voor Stichting De Knoevel, gaan we dit jaar samen met een aantal vrienden van ORGfit de strijd aan.


Met vijf relay teams gaan we proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor de Wensambulance Limburg. Samen gaan we er alles aan doen om zoveel mogelijk mensen een onvergetelijke dag te bezorgen.


Help jij ons mee?

€ 4.721 van € 5.000
94.4% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.