Sport   

Aangemaakt door :

Orange Planet

Locatie:

Tilburg, Nederland

ORANGE DONKEY LOOPT VOOR FONDS GEHANDICAPTENSPORT Orange Donkey strijdt voor 5e jaar op rij om de titel ‘Beste Mascotte’ tijdens G-Sportweekend

ORANGE DONKEY LOOPT VOOR FONDS GEHANDICAPTENSPORT

Orange Donkey strijdt voor 5e jaar op rij om de titel ‘Beste Mascotte’ tijdens G-Sportweekend

Op 7, 8 en 9 juni is het weer tijd voor het G-Sportweekend bij Amarant Groep Tilburg. Een weekend vol met diverse sportwedstrijden. Op zaterdag 8 juni zal door diverse mascottes gestreden worden om de titel ‘Beste Mascotte van Nederland’. Ook onze eigen Orange Donkey zal meestrijden om deze titel, en jij kunt jouw steentje bijdragen aan het goede doel door hem te sponsoren!


Het G-Sportweekend is een uniek sportevenement voor mensen met en zonder beperking en trekt jaarlijks maar liefst zo’n 5000 toeschouwers. Drie dagen lang worden er verschillende sportevents georganiseerd op het Daniël de Brouwerpark van Amarant Tilburg. Er worden tijdens het G-Sportweekend zes verschillende sporten beoefend: darten, paardrijden, judo, zwemmen, korfbal en voetbal.


Op de zaterdag van het G-Sportweekend wordt het jaarlijkse NK Mascottes georganiseerd. Tijdens deze wedstrijd strijden verschillende mascottes vanuit het hele land om de titel ‘Beste Mascotte van Nederland’. Ook onze eigen Orange Donkey doet mee aan dit evenement; niet alleen om die felbegeerde titel te veroveren, maar ook om geld in te zamelen voor Fonds Gehandicaptensport. Dit fonds zet zich in om sport voor iedereen met een handicap structureel mogelijk te maken.

Wil jij samen met Orange Donkey Fonds Gehandicaptensport steunen? Zijn shirt is te koop. Vanaf 50 euro kun je Orange Donkey sponsoren. In ruil daarvoor wordt jouw bedrijfslogo vermeld op het T-shirt dat Orange Donkey zal dragen tijdens het G-Sportweekend. De opbrengst gaat geheel naar Fonds Gehandicaptensport.


Jij wil toch ook jouw steentje bijdragen? 


Vragen, mail Orange Donkey [email protected]

€ 200 van € 1.000
20% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.