Maatschappij   

Aangemaakt door :

M. van Eck

Locatie:

Tiel, Nederland

Ik start deze inzamelingsactie voor mijn onlangs opgelichte ouders van 71 en 67 jaar oud. Beide lijden aan de ziekte van Reuma en zijn daardoor op zoek naar een auto met een hogere instap. Helaas is een bende die een nep Escrow service aanbood voor de aankoop en vervoer er vandoor gegaan met al hun geld á € 16190,=

Alles hadden zij vooraf goed gecontroleerd, van mailadres van de eigenaar tot aan de website en het adres van het Escrow bedrijf.


Zij werden naast alle mailcommunicatie zelfs nog telefonisch benaderd om het verkoopcontract van de ontbrekende en benodigde gegevens te voorzien.

Ook na de ontvangst van de betaling ontvingen zij netjes een referentiecode om de transactie online samen met de track en trace gegevens van het vervoer te kunnen volgen, dit zag er allemaal bedriegelijk echt uit en wekte totaal geen argwaan op.


Na het verstrijken van de leverdatum blijft het angstvallig stil, geen auto, geen communicatie via telefoon of mail meer mogelijk.

Er is inmiddels aangifte bij de Politie gedaan, maar deze geven aan nog weinig te kunnen betekenen.


Hun oude auto van 20 jaar oud is helemaal op en ze zitten nu in zak en as omdat ze geen mogelijkheid meer zien om op een oude dag nog aan een passende auto te kunnen komen.


Alle hulp is welkom, bij voorbaat dank!

€ 0 van € 16.190
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.