Vrijwilligerswerk   

Aangemaakt door :

Miss World Nederland

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Wij willen kinderen een toekomstperspectief en veilig plekje geven. Hiervoor werken wij samen met diverse instanties. Help ons mee en steun ons.


Steun onze nationale en internationale projecten.

Wij bekommeren ons nationaal en internationaal om het welzijn van onze medemens en dier. Maatschappelijk betrokken en helpen daar waar het kan. Het zit al in de hele kleine dingen zoals bijv. een buurvrouw helpen, kindjes voorlezen, Nederlands aanleren een dagje helpen bij de kinderboerderij, de dierenambulance helpen, vluchtelingen helpen en meer leren over onze cultuur. Voordrachten over duurzaamheid. Het is heel divers.


Gezondheid en het verbeteren van scholing daar waar het kan nationaal en internationaal. Dit kunnen we niet alleen en hebben we uw hulp nodig. Wij werken met diverse goede doelen en worden wij gevraagd om hulp. Scholen verbeteren, een school waar kinderen onderwijs krijgen. Sommige moeten 4uur lopen om er te komen. De school heeft hulp nodig om veilige lokalen te maken en daarnaast een keuken te bouwen om eten te maken. De enige maaltijd die het kind nuttigt en een reden om naar school te gaan. Daarnaast de zorg aanpakken en zorgen dat er hulpposten zijn die de bevolking kan voorzien van de eerste hulp lijnen. 

Naast het ondersteunen van deze mooie projecten zetten wij ons actief in voor de gehandicapten en ouderenzorg.   In Nederland heerst er achter de deuren van vele gezinnen armoede. Dit gaat ons nauw aan het hart en daar willen wij ons ook voor inzetten. De voedselbank helpen wij regelmatig in NL maar bij onze noorderburen zijn we al te hulp geschoten om de daklozen te helpen. Dit doen we samen met Poverello.

Kortom het laat ons niet koud. Help ons om de diverse doelen te voorzien in hun levensbehoeften en situaties te verbeteren. Onze organisatie is actief bezig in de Zorg, gezondheidszorg, vluchtelingen, womenempowerment, kinderzorg, rechten van de vrouwen wereldwijd en de kwaliteit verbeteren voor ieders leven en welzijn. Alle hulp is welkom en gaat naar onze doelen die andere weer stukje verder helpen. Steun onze doelen en help hiermee uw naasten uit een stuk ellende.
Kinderen onze toekomst

Wij bekommeren ons nationaal en internationaal om het welzijn van onze medemens en dier. Maatschappelijk betrokken en helpen daar waar het kan. Het zit al in de hele kleine dingen zoals bijv. een buurvrouw helpen, kindjes voorlezen, nederlands aanleren een dagje helpen bij de kinderboerderij, de dierenambulance helpen, vluchtelingen helpen en meer leren over onze cultuur. Voordrachten over duurzaamheid. Het is heel divers.


Gezondheid en het verbeteren van scholing daar waar het kan nationaal en internationaal. Dit kunnen we niet alleen en hebben we uw hulp nodig. Wij werken met diverse goede doelen en worden wij gevraagd om hulp. 

Naast het ondersteunen van deze mooie stichting zetten wij ons actief in voor de gehandicapten en ouderenzorg.   In Nederland heerst er achter de deuren van vele gezinnen armoede. Dit gaat ons nauw aan het hart en daar willen wij ons ook voor inzetten. De voedselbank helpen wij regelmatig in NL maar bij onze noorderburen zijn we al te hulp geschoten om de daklozen te helpen.

Kortom het laat ons niet koud. Help ons om de diverse doelen te voorzien in hun levensbehoeften en situaties te verbeteren. Onze finalistengroep 2019 zijn actief bezig in de Zorg, Healthcare, vluchtelingen, womenempowerment, kinderzorg, rechten van de vrouwen wereldwijd en de kwaliteit verbeteren voor ieders leven en welzijn. Alle hulp is welkom en gaat naar onze doelen die andere weer stukje verder helpen.€ 15 van € 10.000
0.2% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.