Noodhulp   

Aangemaakt door :

Mar Lies

Locatie:

, Nederland

Wat heerlijk als je dat gewoon nog kunt zeggen.....Oost West Thuis Best!! Maar wat vreselijk als je alles maar dan ook alles bent kwijt geraakt! Natuurlijk vinden wij elk individueel geval ernstig en leven wij met een ieder mee, maar onze speciale aandacht gaat uit naar hen die niet zelfredzaam zijn. Naar hen die hulpmiddelen nodig hebben om te kunnen overleven. Zo kwam bij ons niet alleen het verhaal terecht van babys die zonder luiers zitten of mensen zonder incontinentiemateriaal maar ook en nog vreselijker mensen die echt afhankelijk zijn van zorgproducten. Wij hebben al een aantal dingen voor onze rekening genomen omdat bv. de bijvoeding niet kon wachten, maar onze financiele middelen zijn helaas niet oneindig want deze producten lopen aardig in de papieren. Deze inzameling is bedoeld voor een ieder die een centje kan missen om een aantal mensen en gezinnen te helpen in het getroffen gebied in Nederland (Limburg) Wij hebben het dan over de eerste levensbehoefte en bv dingen als bloedprikstrips van de glucosemeter, bijvoedingcups, incontinentimateriaal etc. Zelf hebben we bv. ook voor een voorziening sondevoeding gezorgd voor een kindje dat hiervan afhankelijk is.


Wij hebben zelf contact in het gebied met vrienden van familie etc.


Wegens oa. logistieke redenen is het niet mogelijk om spullen op te sturen naar ons als gift, gewoonweg omdat we de ruimte niet hebben om het op te kunnen bergen en bij de medicamenten is het zo dat er bv van de glucosemeters heel veel verschillende versietypes en verschillende soorten zijn, dat maakt het niet mogelijk om stripjes zelf in te zamelen, ook in het kader van hygiene etc. En sommige producten moeten koel bewaard worden, wij zouden niet willen dat er uiteindelijk goede producten bederven doordat wij geen ruimte hebben om het koel te bewaren.


Eventueel geld dat overblijft zal worden doorgestort op giro 777!


Voelt u zich vrij om een klein of groot bedrag te storten om samen de doelen te behalen! En mensen te kunnen helpen!! Elke euro is er 1!!


Het bedrag van 9000 euro is gebaseerd op het aantal mensen die afhankelijk is van bij en soms ook sondevoeding en waarbij dit niet meer of op voorraad is of achter gebleven is in een huis of verwoest is door de overstroming. Plus kosten overige zorgproducten die wij momenteel aanschaffen / nog aan gaan schaffen.


Wij houden u op de hoogte omtrent de ontwikkelingen.

€ 5 van € 9.000
0.1% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.