Vrijwilligerswerk   

Aangemaakt door :

Kai van Kordelaar

Locatie:

Uganda, Uganda

In februari ga ik met school naar Oeganda om hier te helpen bij 4 verschillende o ntwikkelingsprojecten. Hiervoor moet ik 2150 euro inzamelen. Kunt en wilt u hier een bijdrage aan doen?

Wie ben ik?

Ik ben Kai, 15 jaar oud en zit in vwo 4 op het A. Roland Holst college in Hilversum.


Wat gaan we precies doen in Oeganda?

In februari 2020 ga ik 2 weken lang met 20 leerlingen, 2 docenten en 3 lokale bewoners die onze gids zullen zijn op de reis naar Oeganda, oost-Afrika. We gaan op 4 verschillende plekken mee helpen aan ontwikkelingsprojecten. We gaan bijvoorbeeld helpen op scholen, voorlichting geven over ziektes en hygiëne, helpen met het opknappen van gebouwen en eigenlijk alles waar de mensen in de dorpen hulp bij nodig hebben. De reis wordt georganiseerd door de organisatie Travel Inventive, een organisatie die reizen naar het buitenland voor scholen organiseert.


Waarom heb ik uw hulp nodig?

Een reis als deze kost natuurlijk veel geld en daarom moeten alle leerlingen die mee gaan op reis een bedrag van 2150 euro inzamelen, het zou mij heel erg helpen als u hier een bijdrage aan kunt doen en mijn pagina zou kunnen delen.

€ 279 van € 2.150
13% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.