Sport   

Aangemaakt door :

Manon en Bianca Lucassen

Locatie:

Amsterdam, Nederland

Dit jaar lopen wij samen als zussen onze eerste marathon ooit, in New York! Beide hebben we een (top)sportachtergrond in tennis, maar hardlopen is onze nieuwe passie geworden! Bianca heeft al meerdere halve marathons gelopen. Manon is vooral actief in het boksen.


Toen Robert Leroy (Ambassadeur) ons vroeg om samen met een hele leuke groep van 20 toppers de marathon van New York te rennen voor het geweldige doel Only Friends hebben we dan ook geen moment getwijfeld. De mogelijkheid ons in te zetten voor deze stichting is een enorme drijfveer. Daarnaast kunnen we niet wachten om onze eigen grenzen te verleggen op sportgebied en samen met een hele leuke groep af te reizen naar New York met hetzelfde doel voor ogen.


Only Friends is een stichting die zich inzet om kinderen met een beperking te kunnen laten sporten op het Friendship Sports Center.


We hebben jullie hulp hard nodig om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de kinderen van Only Friends.


Namens de kinderen en ouders van Only Friends en onszelf willen we jullie alvast heel erg bedanken voor welke bijdrage dan ook.


Bianca, Manon en team Only Friends NY

€ 1.415 van € 6.000
23.6% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.