Noodhulp   

Aangemaakt door :

Andreas Sabic

Locatie:

West, Deutschland

Ik kan momenteel geen verzendlabels kopen voor mijn online handel omdat ik een openstaande factuur heb van 1420 euro op het postkantoor. Zolang ik de factuur niet betaal, kan ik geen verzendlabel kopen. Ik betaal de postzegels maandelijks. Ik kan de goederen momenteel niet naar de klant sturen. Mijn bedrijf zit momenteel in een grote puinhoop. Ik ben 9 jaar als zelfstandige werkzaam. Ik ben 40 jaar en nuchter en doe zelf niet veel en leef heel normaal. geen auto. Helaas is het sinds de Corona Gresse sinds januari hard geraakt. Omdat ik 80% van mijn goederen uit het buitenland haal voor mijn online handel. Zal deze maand ondanks noodhulp niet overleven. Omdat ik al maandelijkse kosten heb van 3000 euro alleen het bedrijf. Ik heb de bank verschillende keren gesmeekt en ze helpen me niet, ondanks nieuwe noodsituaties en ik krijg geen krediet van de bank. Ik heb er alles in gestopt en ik ben echt wanhopig en ik denk niet dat ik het enige moment ben waarop de groeten zijn. Ik weet gewoon niet meer wat ik moet doen en ik hoop dat ik u kan helpen.


Ik kan momenteel geen verzendlabels kopen voor mijn online handel omdat ik een openstaande factuur heb van 1420 euro op het postkantoor. Zolang ik de factuur niet betaal, kan ik geen verzendlabel kopen. Ik betaal de postzegels maandelijks. Ik kan de goederen momenteel niet naar de klant sturen.
€ 0 van € 1.500
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.