Geloof   

Aangemaakt door :

Leendert HOKKE

Locatie:

Amman, Jordanië

Welkom! Wij zijn Leen, Alyssa, en kleine Heidi.

Ons kleine gezin heeft het speciaal op haar hart om ons te verbinden met mensen in het Midden-Oosten. We willen Gods licht daar laten schijnen door te investeren in relaties. Alyssa wil dat doen door doula support en Leen door trauma counseling.

Voorzien in onderwijs over zwangerschap en geboorte zet vrouwen in hun eigen kracht. Het helpt vrouwen te begrijpen wat hun lichamen mag doen tijdens een bevalling en het brengt de eenvoudige bediening van Gods koninkrijk binnen handbereik voor vrouwen tijdens een levensveranderende en gewijde tijd in hun leven.

Leen voelt zich door God geroepen om trauma counseling te gaan doen. Hij wil zich verbinden met mannen die trauma’s van oorlog, verslaving, mishandeling, familie problematiek, ontworteling en conflict hebben overleefd. Omdat wij zelf misschien nooit volledig de cultuur en Arabische taal zullen begrijpen, hopen we niet alleen zelf counseling en doula support te geven, maar ook lokale mensen op te leiden om dit op te pakken en toe te passen op een manier die bij hun cultuur past.

We zullen samenwerken met de ‘School of Frontier Ministry’ met de familie Y*** in het Midden-Oosten. Deze school legt de focus op het leren van de Arabische taal en cultuur en op het uitvoeren van een bediening onder de lokale gemeenschap en het onderhouden van een gezonde leefstijl tijdens een long term uitzending.


~Vind jezelf in ons verhaal ~

We willen jou uitnodigen om je steentje bij te dragen in onze financiële achterban en zo het werk in het Koninkrijk mogelijk te maken. steady Eén mogelijkheid is het maandelijks bijdragen zodat wij een stabiel inkomen krijgen om de kosten voor eten, drinken, huisvesting en dagelijkse benodigdheden kunnen dekken. Een andere mogelijkheid is om een eenmalige gift te doen, om te investeren in onze interculturele reizen, training en zendingswerk. Beiden zegenen ons evenveel. 

Dank je wel voor je support! We zouden niets van dit alles kunnen doen zonder dat het lichaam van Christus over de wereld heen samenkomt om een rol te hebben in het verspreiden van Gods koninkrijk. 


Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.