Vrijwilligerswerk   

Aangemaakt door :

Mathijn Vermeer

Locatie:

Oisterwijk, Netherlands

Oisterwijk Helpt geeft aandacht aan mooie en creatieve oplossingen en maatschappelijke initiatieven in de gemeente Oisterwijk. De meeste initiatieven vinden aansluiting bij Sociaal Huis Oisterwijk. Zij zetten zich met meer dan 180 vrijwilligers in om hulpbehoevende burgers die in hun netwerk bekend zijn onder andere te voorzien van maaltijden. Ook dragen zij zorg voor mensen die zich eenzaam of geïsoleerd voelen door belmaatjes in te zetten én hebben zij een EHBO hulplijn voor mensen die vragen hebben over hun gezondheid om zo druk weg te nemen bij de huisartsen.


De opgehaalde gelden worden direct ingezet om de kosten te dekken zoals de inkoop van verse ingrediënten voor de maaltijden en de kosten voor distributie. Met meer gelden kunnen we de operatie opschalen en ons ook gaan richten op andere doelgroepen die deze periode wel een O'pkikker kunnen gebruiken.In tijden van crisis zien we eigenlijk pas hoe goed we in staat zijn elkaar te helpen. Oisterwijk Helpt geeft de initiatieven die in Gemeente Oisterwijk zijn opgezet aandacht. De gelden gaan direct naar Sociaal Huis Oisterwijk om kosten te dekken. Bijvoorbeeld voor de inkoop van ingrediënten voor soepen en bezorging.
€ 10

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.