Noodhulp   

Aangemaakt door :

Chantal Waller

Locatie:

, Oekraïne

Oekraïnse artsen en ziekenhuizen hebben met spoed medicijnen en medische hulpmiddelen nodig. Het gaat daarbij om pijnstillers, ontstekingsremmers, antibiotica, injectiespuiten en -naalden, infuuszakken en -systemen, wondverbandmiddelen en medicijnen tegen hoge bloeddruk, hartaandoeningen, diabetes, astma, enz.


4e keer naar Oekrainse grens

Tot nu zijn we al 3 keer richting de Oekrainse grens gereden om medicijnen te brengen en op de terugweg Oekrainse moeders met kinderen mee te nemen naar Nederland. Dankzij jullie donaties hebben al heel veel medicijnen en medische hulpmiddelen kunnen brengen (zie updates hieronder) naar de grensplaats Medyka in Polen. Vanuit hier gaat het op transport naar artsen op een legerbasis in Lviv en zij brengen het naar ziekenhuizen die het met spoed nodig hebben, zoals in Bucha. Inmiddels zijn we de 4e rit aan het voorbereiden, deze zal in de 2e week van mei plaatsvinden.


Wat gebeurt er met je donatie?

Van de financiële donaties kopen we medicijnen en medische hulpmiddelen. Daarnaast is het ook mogelijk om medische hulpmiddelen zelf te doneren. Ook zamelen medicijnen en wondverbandmiddelen in van mensen die deze niet meer gebruiken of iets over hebben. Alles is welkom.


Updates

Via dit platform houden we je op de hoogte van het verloop, zodat je precies weet dat je geld goed terecht is gekomen.

Mocht je vragen hebben, stuur gerust een berichtje naar: [email protected]


Dank je wel voor je hulp.

We waarderen het enorm.
€ 2.930 van € 10.000
29.3% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.