Voedsel   

Aangemaakt door :

Joost Boontje

Locatie:

Amsterdam, Nederland

Wij organiseren deze fundraiser namens Nyenrode business universiteit Universiteit in samenwerking met The Hunger Project. 

Eten is een basishoefte. Iedereen heeft voedsel nodig voor een gezond leven. Maar wereldwijd hebben miljoenen mensen honger. Ze eten te weinig of te eenzijdig. En dat terwijl honger het grootste oplosbare probleem ter wereld is. The Hunger Project gelooft dat onze generatie een einde kan maken aan chronische honger. 


The Hunger Project pakt met een geïntegreerde aanpak alle oorzaken van honger tegelijkertijd aan. Niet met voedselhulp, maar met duurzame oplossingen. En niet met liefdadigheid, maar met gelijkwaardige partnerschappen. Met volop ruimte voor maatwerk, lokale oplossingen en als belangrijkste ingrediënt: de mensen met honger zélf. Want een blijvend einde aan de honger kan alleen gebeuren wanneer mensen dat zelf doen. 


Met jouw bijdrage kan The Hunger Project miljoenen mensen over de wereld in staat stellen om zélf een einde te maken aan honger.

€ 2.603

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.