Noodhulp   

Aangemaakt door :

Daniel Klein

Locatie:

, Afghanistan

Na periodes van extreme kou, regen en droogte, aardverschuivingen, aardbevingen of golven van vluchtelingen in tijden van oorlog, biedt de AFV snelle en onbureaucratische hulp: onze lokale medewerkers inventariseren de behoeften en kopen goederen zoals medicijnen, voedsel, tenten, kachels, kleding , schoenen, enz. Dekens en zeep en deel ze uit aan mensen in nood.


Vooral de intocht van de Thaliban in de hoofdstad Kabul is dramatisch, waarbij vooral vrouwen en kinderen worden afgesloten/uitgesloten van honger en armoede en ook kansen op hulp.


Hoog in de bergen ten noorden van Kabul, Dr. Mudjib en zijn assistent ongeveer 150 zieken per week. Wat voor weer het ook is, zelfs als zware sneeuwval de onverharde wegen in de winter bijna onbegaanbaar maakt, rijden ze sinds augustus 2018 twee keer per week (voorheen slechts één keer) met hun gammele auto naar Qolab. Beladen met medicijnen lopen ze de heuvel op waar de weg eindigt.Met uw donatie draagt u bij aan de medische zorg van de mensen op het platteland van Afghanistan!€ 5 van € 55.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.