Aangemaakt door :

Carolien & Sander van Vliet

Locatie:

Amsterdam, Nederland

Verbonden aan:

Motivatie

Help mee aan een huidkankervrije generatie en ren dit jaar weer mee met de No Sun Run met het Huidfonds tijdens de Damloop by Night.

Help mee aan een Huidkankervrije generatie!

Huidkanker is de meest voorkomende en snelst toenemende vorm van kanker in Nederland. Zonblootstelling op kinderleeftijd vergroot het risico om later huidkanker te krijgen aanzienlijk. Terwijl hier iets aan te doen is. Daar brengt het Huidfonds verandering in!  


We starten met ons project voor de allerkleinsten, kinderen van 0-4 jaar, om hen al van jongs af aan op een positieve en speelse manier te leren hoe belangrijk goede zonbescherming is. Op kinderdagverblijven gaan we voorlichting geven aan zowel kinderen, hun ouders als medewerkers.

Op zaterdagavond 22 september 2018 tijdens de Damloop by night, organiseren we de No Sun Run. Tijdens dit onvergetelijke hardloopevent gaan we geld ophalen voor ons project ‘Betere UV-bescherming bij kinderen om huidkanker te voorkomen’.

Doe mee!

Lees meer informatie op www.nosunrun.nl

€ 330 van € 200
165% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.