Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

Niki Today

Locatie:

Amsterdam, Nederland

Help Niki en DirQ mee bij het realiseren van het debuutalbum van Niki Today!


In het kader van 25 jaar Amsterdam Pride zal deze ambassadrice van Amsterdam Pride en haar vaste muziekproducer een geweldige collectie van heerlijke foute popsongs opnemen en deze zomer uitbrengen op roze vinyl (LP) en streamingdiensten!

Het album, boordevol covers van LGBTQI Classics en verrassende collabs met artiesten uit de community wordt een groot roze feestje!


Om de productie van het album te kunnen bekostigen hebben Niki en DirQ uw hulp nodig!


Uiteraard krijgt u naast eeuwige dank hier ook wat voor terug!


Bij een donatie van € 50,- krijgt u een exclusief gesigneerde editie van het album geperst op roze vinyl (LP) en een gesigneerde PR-foto van het album!


Bij een donatie van € 150, - krijgt u 3 exclusief gesigneerde exemplaren van het album geperst op roze vinyl (LP), drie gesigneerde PR-foto's en een gesigneerde poster(A3) van het album!


Bij een donatie van € 1000,- of meer krijgt u 5 exclusief gesigneerde exemplaren van het album geperst op roze vinyl (LP), 5 gesigneerde PR-foto's, 5 gesigneerde posters(A3) van het album en een gratis optreden* van 30 minuten op locatie naar keuze!


Let's go back in time and boogie all night long!*Voorwaarden voor live optreden: Exclusief reis en verblijfkosten, kosten voor podium, locatie, PA-Soundsystemen benodigd voor live optredens, licht & geluid en techniek.

€ 745 van € 5.000
14.9% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.