Dieren   

Aangemaakt door :

Dierenambulance Westland

Locatie:

Den Haag, Nederland

Help ons aan een nieuwe milieuvriendelijke dierenambulance bus.


Ons werkgebied in het Westland breidt zich steeds verder uit en wij willen natuurlijk het milieu ook zo min mogelijk belasten. Onze huidige bussen voldoen niet meer aan de normen vanaf 1 juli 2021 en daarom vragen wij uw hulp om mee te sparen voor een nieuwe ambulance. Zo kunnen we veilig en milieubewust de weg op, om gewonde en gevonden dieren te helpen.


Stichting Dierenambulance Westland/de Wijs biedt hulp aan zieke en gewonde dieren en zorgt voor het vervoer van dieren van particulieren. De stichting is een zelfstandig werkende organisatie en is geen onderdeel van een landelijke organisatie, zoals de Dierenbescherming.


Wat doet Dierenambulance Westland/de Wijs?

Wij verzorgen het vervoer van huisdieren en paarden.

Hierbij kunt u denken aan o.a.:

- Vervoer van en naar een dierenarts of specialistenkliniek in binnen-en buitenland.

- Indien uw huisdier komt te overlijden, kunnen wij uw huisdier ophalen en bewaren. Tevens kunnen wij de crematie, begrafenis of destructie regelen (dit is niet mogelijk voor paarden).

- Vervoer van uw huisdier naar een trimsalon, pension of ander opvangadres.

- Hulp bij verhuizing van uw huisdieren.

- Hulpverlening bij woningbranden en ontruimingen, indien er dieren bij betrokken zijn.

Natuurlijk halen we ook zwervende huisdieren op. Indien het dier ziek of gewond is, wordt het naar een dierenarts gebracht. Ook wordt getracht een eventuele eigenaar te traceren.

Daarnaast bieden we ook hulp aan in het wild levende dieren, zoals vogels en egels. Maar o.a. ook vossen, konijnen en zeehonden krijgen de hulp die ze nodig hebben.

€ 1.135
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.