Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

Progwereld

Locatie:

Zoetermeer, Nederland

Sinds de oprichting in 2001 is Progwereld.org uitgegroeid tot de grootste Nederlandstalige website op het gebied van symfonische- en progressieve rock muziek. Dat willen we zo houden! Help jij mee onze nieuwe website te bekostigen?

Update

Wow, het streefbedrag is in minder dan 24 uur behaald! Wat onwijs gaaf! Dank voor alle donaties! Ons eerste doel, het bouwen van de site, is gehaald. Alle donaties die nu nog binnen komen gaan naar onderhoud straks, hosting en andere kosten. Met je donatie blijf je kans maken op onderstaande prijzen. Je donatie is welkom!


Over Progwereld

Sinds de oprichting in 2001 is www.progwereld.org uitgegroeid tot de grootste Nederlandstalige website op het gebied van symfonische- en progressieve rockmuziek. Met recensies, nieuws, interviews en concertverslagen houden we iedereen op de hoogte van de ontwikkelingen in dit geweldige genre. Inmiddels staan er meer dan 13.000 recensies, concertverslagen en artikelen op onze site en zo is Progwereld ook een belangrijk naslagwerk geworden en willen wij de professionaliteit en onafhankelijkheid blijven waarborgen voor de toekomst. Maar de toekomst van de site is onzeker...


Wat is het probleem?

In 2008 hebben wij de huidige site laten bouwen. Een aantal jaar daarna is het bedrijf dat de site gemaakt heeft een andere koers ingeslagen en wilde ze het onderhoud niet meer verzorgen. In onze site zit erg veel complex maatwerk. Maatwerk dat al jaren niet meer onderhouden is. Dat maakt de site tot een zinkend schip. Het voortbestaan van Progwereld is in serieus gevaar.


De oplossing

Gelukkig hebben wij een goede webbouwer gevonden die ons kan helpen. Er ligt een gedegen plan voor een nieuwe website die helemaal van deze tijd is en die de lezer nog beter en sneller zal bedienen. Een site die voor ons eenvoudig te beheren is en die nieuw en fris aanvoelt. Uiteraard wordt de site ook geschikt voor de tablet en telefoon. Alle content die al op de site staat, zal meegenomen worden.


Wat hebben we nodig?

De kosten om deze nieuwe site te laten bouwen liggen op € 4500,-. Progwereld werkt met enkel vrijwilligers en heeft nagenoeg geen inkomen. Deze kosten zijn voor ons te groot. Daarom roepen we de hulp in van al die mensen die de progressieve en symfonische rock en Progwereld in het bijzonder, een warm hart toedragen. Al het ingezamelde geld zal gebruikt worden voor de bouw van de site en voor een stuk hosting. Ons verzoek is simpel. Wil jij bijdragen aan de toekomst van Progwereld? Elke donatie, groot of klein, is welkom. Wij beloven je om je zo goed mogelijk op de hoogte te blijven houden van alle ontwikkelingen in de wereld van de symfonische en progressieve rock!


Wij delen uit!

Een aantal vrienden van Progwereld willen ons een steuntje in de rug geven en hebben ons cd's gestuurd of concertkaarten ter beschikking gesteld. Deze gaan we verloten onder alle donateurs.


Let Op: als je kans wil maken op een cd of concertkaartjes, vul dan bij je donatie je voor- en achternaam in, anders kunnen we je niet achterhalen!


Met jouw donatie maak je o.a. kans op:


Gedoneerd door Insideout records:

2x Dream Theater- "Distance Over Time" CDs

2x Gösta Berlings Saga- "ET EX" Ltd. CDs

2x Haken- "Vector" CDs

2x Rikard Sjöblom’s Gungfly- "Friendship" Ltd. CDs

2x Anneke van Giersbergen- "Symphonized" Ltd. CDs

2x Roine Stolt’s The Flower King- "Manifesto Of An Alchemist" Ltd. CDs

2x Steve Hackett- "At The Edge Of Light" CDs

2x Tim Bowness- "Flowers At The Scene" Ltd. CDs

2x The Mute Gods- "Atheists and Believers" Ltd. CDs


Gedoneerd door Cultuurpodium De Boerderij Zoetermeer:

2 kaarten voor het optreden van Mystery op 19 oktober in De Boerderij in Zoetermeer

2 kaarten voor het optreden van Jadis en Mangrove 8 november in De Boerderij in Zoetermeer

2 kaarten voor het optreden van Mostly Autumn 6 december in De Boerderij in Zoetermeer

1 x passe partout voor Progdreams VIII op 20/21/22 september in De Boerderij in Zoetermeer (wordt verlood onder alle donaties van € 50 en meer)


Gedoneerd door Knight Area:

5x Knight Area - Hyperlive (dvd-cd)


Gedoneerd door Harvest

5x Harvest - Northern Wind


Gedoneerd door Nice Beaver

5x Nice Beaver - On Dry Land


Gedoneerd door The Aurora Project

The Aurora Project - Unspoken Words (promo versie)

The Aurora Project - Selling It Live (DVD) promo, zonder hoes


Gedoneerd door Silhouette:

1x Silhouette - Staging The Seventh Wave (dvd)

1x Silhouette - Beyond The Seventh Wave

1x Silhouette - Accross The Rubicon

1x Silhouette - The World Is Flat


Gedoneerd door Philhelmon:

5x Philhelmon - Perpetual Immobill


Gedoneerd door Saris:

4x Saris - Ghosts Of Yesterday

2x Saris - Until We Have Faces


Gedoneerd door Mr Bowler Music Agency:

2 x HeKz - Invicta


Uit de Progwereld kast:

1 x Khôrada - Salt (Vinyl 2-LP Gatefold)

1 x Haken - Aquarius (special edition)

1 x Halen - Visions (special edition)

1 x Panic Room - Screens. Live in London (DVD)


Heb je wensen en/of ideeën m.b.t. de nieuwe site? Laat het ons weten. Stuur een mail naar [email protected] 

€ 7.050 van € 4.500
156.7% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.