Maatschappij   

Aangemaakt door :

Rachel Prins

Locatie:

Woubrugge, Nederland

In de nacht van 1 op 2 april is onze auto in vlammen opgegaan. Mijn vriend is door zijn spierziekte (limbgurdle myopathie) afhankelijk van de auto om zichzelf te verplaatsen. Mijn vriend heeft de auto nodig om zichzelf te verplaatsen en om zijn 3 kinderen te kunnen ophalen in de weekenden.

In de nacht van 1op 2 april is onze auto uitgebrand


Mijn vriend heeft door zijn spierziekte een auto nodig om zich zelfstandig te verplaatsen en om zijn kinderen te kunnen ophalen voor de weekenden. Door zijn spierziekte heeft Sebastiaan de laatste jaren al veel moeten inleveren. Afstanden lopen, boodschappen doen, je kind optillen zijn dingen die moeilijk zijn of helemaal niet meer lukken.

De ford f150 heeft een hoge instap waardoor het in en uitstappen goed te doen is. Opstaan uit een lage zitplek is erg moeilijk. De auto was de trots van Sebastiaan waar hij heel erg blij mee was. Om nog wel bezig te zijn reed hij met deze auto bestellingen rond voor het bedrijf van mijn schoonmoeder, dit geeft voldoening en eigenwaarde om mee te kunnen draaien in de maatschappij en zijn kennis te kunnen delen


Doordat de auto w.a verzekerd is vergoed de verzekering niets. Er is zo geen geld voor een andere auto en ik hoop door donaties het bedrag bij elkaar te krijgen om voor hem een andere ford f150 te kunnen kopen.


Wie wil ons helpen? Al is het een kleine bijdrage alles is welkom. Ook de invalide kaart en autostoel van de jongste zijn verloren gegaan


Alvast heel erg bedankt mocht je ons steunen


Liefs Rachel€ 725 van € 25.000
2.9% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.