Sport   

Aangemaakt door :

TOB Tennis

Locatie:

Amsterdam, Nederland

TOB Tennis, een kleine tennisvereniging in Amsterdam, heeft hulp nodig. Door de uitbraak van het Coronavirus is het voortbestaan van onze club in problemen. Door jouw donatie voor de inrichting van het clubhuis krijgen wij weer wat lucht en kunnen we binnenkort met zijn allen het nieuwe clubhuis officieel openen!

Beste sportliefhebbers en alle overige mensen met een zorgzaam sporthart!


Onze tennisvereniging is kwalijk verrast door het Coronavirus!


Wij zijn druk bezig met de bouw van ons nieuwe clubhuis! De start van de bouw is begonnen in de periode dat er nog niets bekend was van het Coronavirus!

Als wij deze investering niet hadden gedaan, zouden de TOB-leden en bezoekers binnen korte tijd geen onderkomen meer hebben gehad, omdat de oude kantine op een haar na op instorten stond! 

 

Deze investering is wel een flinke aderlating voor TOB Tennis. Nu hadden we slechts een beperkt budget, en de omzet van onze thuislocatie "TOB-spin" is al maanden weggevallen, terwijl de kosten gewoon doorlopen (Het sportpark "Melkweg" in Amsterdam-Noord is ook al sinds 16 maart gesloten). Wij kampten de laatste jaren ook met een terugloop van leden, omdat de uitstraling van de oude kantine niet echt positief was en door de effecten van het Coronavirus is ons probleem nog groter geworden. 


Als jij ook ten behoeve van onze nieuwe inrichting wilt doneren, kun jij dat bedrag storten op bankrekening NL85INGB0009312236 t.n.v. RK SV TOB afd. tennis met vermelding: Donatie nieuw clubhuis. Jij kunt deze donatie natuurlijk anoniem doen, maar als jij dat wilt, kunnen we jou, of jouw bedrijf ook op onze website en nieuwsbrief vermelden als donateur. Reageer via: [email protected] als jij, of jouw bedrijf, als donateur vermeld wilt staan.


Als jij éénmalig een gift doet, vanuit jouw bedrijf, aan een goed doel of goedgekeurde instelling, is deze aftrekbaar in box 1. Graag maken wij reclame voor jouw bedrijf op onze website en nieuwsbrief, als jij ook doneert voor het voortbestaan van TOB Tennis!

 

We danken jou bij voorbaat, dat jij ons wilt helpen met jouw donatie en hopen jou ook te zien op onze officiële opening in 2020.

 

Help ons het Coronavirus door!

 

Sportieve groet! 

Bestuur TOB Tennis


https://www.linkedin.com/pulse/donateur-worden-van-tob-tennis-cock-noordeloos/

€ 50 van € 10.000
0.5% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.