Aangemaakt door :

Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten

Locatie:

Zevenaar, Netherlands

Verbonden aan:

Motivatie

Ongeveer 1 op de 6 Nederlanders krijgt te maken met huidkanker. Veel van deze gevallen zijn te voorkomen door op een juiste wijze om te gaan met de zon.


Een huidtherapeut kan daarbij ondersteunen. Om huidkanker te voorkomen is het belangrijk je huid goed te beschermen. De huidtherapeut kan jou voorzien van de juiste adviezen, speciaal afgestemd op jouw huidtype en buitenactiviteiten.


Ook in de periode na huidkanker biedt de huidtherapeut zorg. Zij kan littekens, kleurverschillen en vochtophopingen behandelen die kunnen ontstaan na de medisch specialistische behandeling


Als huidtherapeuten weten wij hoe belangrijk het is om de huid, in het bijzonder die van kinderen, goed te beschermen tegen de zon. Daarom steunen wij dit goede doel. Help mee en doneer ook! Wij doen het 'zware' werk door zaterdag 21 september a.s. 8 kilometer te rennen in het donker tijdens de No Sun Run.
€ 110
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.