Dieren   

Aangemaakt door :

Elisabeth Vrouw

Locatie:

Den Hoorn, Nederland

Nala is een Australische herder van 5 jaar van mijn dochter en woont bij haar samen met haar broertje Balou. Zij is de roedelleider van het werk van mijn dochter die een hondenuitlaatservice heeft. Zij leeft voor schapendrijven en aqility.

De start van een gewone dag.Vorige week vrijdag zakte Nala door haar pootjes waarna er snel gehandeld werd door mijn dochter en snel bij de dierenarts terecht konden. Allerlei onderzoeken gehad en door de ervaring van deze fantastische dierenarts werd het ergste al gevreesd, een tumor aan de alvleesklier. Ze hebben gelijk doorgepakt en doorgestuurd naar Utrecht voor een scan. Hier bleek al snel dat een operatie de enige optie is. Afgelopen maandag is de tumor weggehaald en ze doet het fantastisch. Het vooruitzicht is vooralsnog heel positief, met het doel om Nala weer te laten meedoen met agility en schapendrijven, onder streng dieet en medicijnen.


Nu heeft mijn dochter 2 jaar geleden de sprong gewaagd om haar droom uit te laten komen , en een hondenuitlaatservice te beginnen. Nala was dan ook de leider van de hele roedel honden. En toen kwam Corona.... mensen blijven thuis en laten hun hond zelf uit en de hondenuitlaatservice staat op zo’n laag pitje dat dat zo goed als nihil is.


En toen kwamen langzaam de kosten binnen van de behandeling van Nala en het is vreselijk om te zien hoe ze er alles aandoen om Nala d’r dierenartskosten te betalen, zonder inkomen.


Ik als moeder gaat dat aan het hart, om en Nala zo ziek te zien en de droom van mijn dochter in rook te zien opgaan.


Ik zou haar graag een opkikker willen geven om iets van de onkosten te kunnen vergoeden voor haar dierbaarste bezit, en om straks weer een doorstart te kunnen maken zodat Nala kan doen wat ze het liefste doet...


Ik ben dankbaar voor iedere euro


Veel liefs, namens Nala

€ 0 van € 5.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.