Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Maximilian Grunwald

Locatie:

Nürnberg, Deutschland

De zoon van mijn broer vecht al sinds zijn zesde voor zijn leven. Nu, vele jaren later, vecht hij nog steeds. Maar kanker leek zijn lichaam steeds meer in beslag te nemen.


Ik kan het niet helpen, maar denk dat God deze keer het kind van mijn broer zal laten gaan, of zal kanker hem echt van me wegnemen?

Als een moeder haar zoon naar het ziekenhuis brengt en hoort dat zijn kanker is teruggekeerd, wat denkt ze dan?

Drie keer geconfronteerd met deze situatie, bad ik tot God dat helaas geen van de ouders hun kind keer op keer kanker zou zien krijgen.


Het geluk van mijn familie ligt in Yabeir. Hij is het jongste lid van het gezin van vier van mijn broer en we zijn allemaal gewend aan zijn vreugde en speelsheid. Toen hij voor het eerst erg ziek was, was hij bang en verdrietig tegelijk. Hij probeerde ons echter zo goed mogelijk op te vrolijken.

Het is 2 jaar geleden dat de recidiverende kanker van Abir werd genezen. We keerden allemaal langzaam terug naar ons oude leven. Abir werd ook met de dag gezonder.


En toen gebeurde het ondenkbare. De kanker van mijn arme baby kreeg voor de tweede keer een terugval. Ik ben er sindsdien en weet niet wat ik moet doen. Kanker heeft zijn jeugd van hem gestolen en nu ben ik bang dat hij zijn leven steelt.


Abir is aanbevolen om Car T-celtherapie te ondergaan, een vorm van immunotherapie waarbij speciaal gemodificeerde T-cellen (onderdeel van het immuunsysteem) worden gebruikt om bloedkanker te bestrijden.

Help mijn broer alstublieft om haar zoon te redden. Dit is zijn laatste kans om kanker te overwinnen en een gezond leven te leiden.

De dingen die de zoon van mijn broer door de jaren heen heeft gezien, zijn verschrikkelijk. Maar we hebben in ieder geval de kans om hem te laten behandelen. We weten dat duizenden kinderen precies dezelfde ervaring hebben als Yabere, en mogelijk nog erger.

Bedankt voor je hulp

€ 0
63 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.