Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Muziekids Instrumenten Fonds

Locatie:

Hilversum, Nederland

Hartelijk welkom bij het steunfonds “Muziekids Instrumenten fonds”

 

Jarenlang zetten wij ons in om Muziekids bekender te maken en met succes. Inmiddels zijn er 5 locaties,met een vaste “Muziekids studio”, 5 Pop-up Studio’s en 12 Muziekids Online locaties in het land. Met het vooruitzicht van 20 nieuwe locaties kunnen we “jullie” steun hard gebruiken. Wij nemen je graag mee naar de “Muziekbeleving-wereld van Muziekids”


Heb jij nou ook een instrument thuis staan waar je niets meer mee doet. Of heb je een instrument over. Wellicht ken je iemand die genoeg instrumenten heeft, maar waar niets meer mee gedaan wordt. Dan vinden wij het geweldig als je deze instrumenten wilt doneren aan ons muziekids instrumentenfonds. Met jouw donatie kunnen wij ze weer verkopen aan een ieder die muziek wilt maken. Kinderen maar ook volwassen zijn je erg dankbaar. 

Wij hebben een team van specialisten die altijd de instrumenten nakijken en opknappen zodat we zeker weten dat wat je bij ons koopt 100% in orde is en je optimaal kunt genieten van je aankoop bij het muziekids instrumenten fonds. 

Hoe werkt het? 

Om het je makkelijk te maken, app een foto naar 06 -19694564 of mail ons op [email protected] met je foto’s.

Mocht je ver weg wonen komen we je instrument graag ophalen. Je bent ook van harte welkom bij het kenniscentrum van Muziekids om je instrument in te leveren of als je een instrument wenst te kopen. 

Adres: Koninginneweg 135-137, 1211 AP  Hilversum

Tevens beschikken wij over een Post-NL retour ticket, wat je dan weer de mogelijkheid geeft om je instrument(en) goed in te pakken en te versturen naar Hilversum.

Hiervoor hoef je alleen je gegevens door te appen op 06-19694564. We nemen dan direct contact met je op. 

 

Wij hopen dat jij ook enthousiast bent en vertrouwen op jullie steun, heb je geen instrument, dan is een donatie natuurlijk meer dan welkom!

 

Namens de kinderen in de ziekenhuizen dank voor je hulp en tot snel!  


 

Muzikale groet, Jordan, Denise, Peter, Ellen, Rob & Jazz


€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.